Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek mi a fontosabb,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi a fontosabb, szerelem vagy barátság?

Figyelt kérdés
Semmi érdekes dráma nem társul a kérdéshez, csak eszembe jutott. Én azt mondom, hogy a barátság. Én úgy gondolom, a szerelem csak kémia, a barátság pedig egy hosszú időn át épülő valami. Írjátok létszíves ide a nemeteket és a korotokat is. Köszönöm.
2011. dec. 17. 19:46
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Az igazi barátság is el tud múlni, ha úgy megváltozik a másik fél, mint az én egykori legjobb barátnőm.

Szerintem mindkettő ugyanolyan fontos, én nem tudnék dönteni egyik javára sem, mert mindkettő más érzést, élményt ad hozzá az életemhez, másban jó, mindkettőre szükség van.

2011. dec. 17. 20:09
 12/19 anonim ***** válasza:

jó, oké, lányoknál ez így van (a szerelem a fontosabb). Férfiaknál teljesen más a barát szó jelentése. Haverom több 10 van, barátom csak 1. Mindegy mi van ő akkor is mögöttem áll, ahogy én is mögötte. Nem kifogásolja a döntéseimet, hanem elfogadja, ahogy én is az övét. Nem hagy ott a legnagyobb szVrban, még akkor se, ha semmi esélyünk. Nem ad ilyenekre, hogy megbántás, nem csajok vagyunk, hogy akármin elkezdjünk problémázni. Rengetegszer kihúzott a bajból és cserébe nem kér semmit, ugyanezt megteszem érte. Nem szabályoz le semmiben. A barátnőm meg: jaj ezt ne csináld, többet ne találkozz vele (nem a barátomra érti), miért vagy ilyen, hagyjál most...

Tudom, hogy emiatt bunkónak tartotok majd (főleg a lányok), de nem érdekel, nem ismertek! A barátom a tűzbe utánamjön (ahogy én is utána), egy lány nem igazán tenné meg ezt.

2011. dec. 17. 20:15
 13/19 anonim ***** válasza:
Barátság, de szerintem az a legjobb, mikor a szerelem a barátságra épül, bár tudom ezzel kevesen értünk egyet.
2011. dec. 17. 20:16
 14/19 anonim ***** válasza:

barátság

igaz, még soha nem voltam szerelmes, de a barátság örökké tart, a szerelem nem mindig

16/L

2011. dec. 17. 20:17
 15/19 anonim ***** válasza:
sör
2011. dec. 17. 20:32
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a szerelem. Mert igaz barátom még sose volt, csak én azt hittem, aztán jól ráb@sztam. De szerelmem már volt egy nagy, sajnos annak vége lett, de 7 évig tartott és ő volt akkor szerelmem, barátom, társam, párom, mindenem. Szeretnék megint így érzeni!
2011. dec. 17. 21:14
 17/19 anonim ***** válasza:
A barátságok se tarthatnak örökké, jegyezzük már ezt meg!
2011. dec. 18. 13:09
 18/19 anonim ***** válasza:

Egy barát soha nem lehet olyan fontos az embernek, mint a szerelme.

Valamint a barátság az nagyon nem örök dolog, csak idő kell, hogy az ember erre rájöjjön. Persze a szerelem is sokszor nem örök, de ha az ember megtaláljaaz igazit, akkor senkiért nem mondana le róla.

26l

2011. dec. 18. 13:36
 19/19 anonim ***** válasza:
Tegnap 20.09 megkérdezhetem hány éves vagy?
2011. dec. 18. 16:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!