Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek melyek a legszeb és a legcsúnyább női, férfi nevek?
Szerintem sok ronda,idètlen nèv van.Egyet nem èrtek!A Vivientől mièrt ráz ki a hideg?Szerintem az a legszebb nèv,bár nekem Fatima a nevem de mindegy.
Szerintem a Villő nèv nagyon undorító!Ki arana ilyen nevet ,hogy Villő,pffuy.Vagy Zselyke,Vanessza...
A cigányneveket is utálom mint pl. Lolita,Natália..
De azt sem èrtem mièrt kell egy nèvből ezer fajtát csinálni?Meg mondjuk van a Mia.Ebből is csináltak Miettát.A Mia az egy szèp nèv de a Mietta.
Így random ezeket nem bírom:Napsugár,ennek a becèzèse unodító:Sugi,ki akarna olyan nevet ,hogy Sugi?!Ezen kívül:Veronika,Vanessza,Felícia,Letícia,Èva,Villő,Csille,Liliána.Na mondjuk itt a Lili,a Liliből lett Lilla,Lilien,Liliána,Lilianna,Lilia,Lilián!Abszolút undorító!Kiskoromban azt kèpzeltem ,hogy ha lesz egy gyerekem Lili lesz a neve de hála az ègnek nem az lett a neve egyik gyerekemnek sem.
Itt van a Lèda,Lorèna,Laksmi...uhh.
Tegnap megyek haza a munkából ezt hallom!-Gyere Szultána!Szultána kislányom gyere már!!
Hogy adhat valaki ilyen nevet a gyerekènek!
A gyümölcs nevek is undorítóak:Almácskaa,Szilvácska..stb.
Itt van a Napocska vagy a Felhőcske ....
Vagy Kármen!Milyen nèv ez!
Meg a külföldiek:Szárá,Szkárlet,
Már ilyennel is találkoztam:Esli
Jön mèg amikor anno 19 voltam egy nő elöttem a plázában.Ezt mondja:-Esli hagyd már a táskámat.
Nekem a Sára sem tetszik.A sár jut róla eszembe.Amira,Tiria,Tiara,Klára,Elina,Karina,Krisztina,Lèna,Izabella,Mira,Fruzsina,Rubina,Dalma,Damira,Darina,Darinka,Hanga,Iringó,Kloè,Lotti,Odett,Patrícia,Petra
Vagy itt vannak az új nevek:Bojtorján,Amondó,Áldás,Bèke,Remèny,Színes,Balzsam,Szeder,Göncöl,Sáfrány,Ozora,Torma,Gesztenye,Március,Fehèr,Fahèr,Dió,Hárs,Dió,Csesztenye,Bahar,Bèta...stb.
Vagy már van Frodó,Gandalf ..
Annyi undorító nèv van...
Az èn gyermekeim neve:Elizabeth,Vivien ès Fanni
Én Fanni vagyok :D
Nekem a tetsző lánynevek: Jennifer,Szófia,Kamilla,Jázmin,Hanna,Bianka,MÁLNA,Luca,Letícia..
Nem tetsző:Erzsébet,Veronika,Nikolett, ( az ilyen régebbieket ki nem állhatom),
Fiú kedvenc:Martin,Milán,Marcell,Benett,
Fiú nem kedvenc: József,Gusztáv,és még nagyon sok..
Valamint ki nem állhatom a cigányos neveket ,mint: Rubina,Renátó,Dzsúlió , Zeusz ,Brúnó,Fernanda meg Konszuela meg Esmeralda és Raffaello meg Dália Zsáklin Hozé Luis és társai..Fel áll tőlük a hátamon a szőr..Nem is értem a szülőket..Egy roma gyerek ígyis úgyis meg van pecsételve..minek kell még szegényt a nevével is még cigányossábbá tenni???
A legszebb női:Lili, Réka, Kamilla
A legszebb férfi:Márton, Filip, Gergő
A legrondább neveket nem tudom mert nekem nincs olyan ami annyira nem tetszik.
Nem tetsző lány nevek:
Hanga,Kincső
Tetsző lány nevek:
Mercédesz,Napsugár
Nem tetsző fiú nevek:
Kevin,Ernő
Tetsző fiú nevek:
Máté,Ákos
És bocsi ha valakinek a neve a nem tetszőben van!
Ne rágjon be rám senki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!