Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek melyek a legszeb és a legcsúnyább női, férfi nevek?
30-asnak:
Tényleg van Lelle, nemcsak "elméletben" az adható nevek listájában, hanem hallottam is már 2 kislányról, akiket így neveztek el. Amúgy tényleg ugyanaz az eredet, mint a Balatonlelle. Férfinévben sok ilyen van, hogy településnév és keresztnév is (régi "ős"magyar nevek között)
Legszebb női: Rubina, Anikó
Legrondább női: Julianna
Legszebb férfi: Kristóf, Krisztián, Maximilián, Flórián
Legrondább férfi: Gergő, József
Mert ezek hangzanak a legjobban illetve a legrosszabban.
szép: Enikő, Tünde, Ilona, Noémi, Bence, Balázs, Ákos
nem annyira tetszik: Norbert,Arnold, Karcsi, Amália
szép:
Panna, Lura, Lili, Regina
Bálint
Csúnya: Mercédesz, Vivien
Béla, Dezső, Ödön, Levente
SZÉP: Ádám, Anna (a két kedvenc, a fiam Ádám)
CSÚNYA: Géza, Sándor, József, János, Gizella, Valéria, Erzsébet....és ezt a sort reggelig lehetne sorolni :))))
Legszebb férfi név: Krisztián
Legszebb női nevek: Anna,Jázmin,Kamilla
Bírom amikor valaki így eldönti hogy melyik nevek rondák. Egy szerintemet azért oda lehetne biggyeszteni, mivel kinek a pap kinek a paplan. Ja és esetleg akinek a nevét leszóljátok - ami számomra teljesen érthetetlen és értelmetlen - annak azért elég sz*rul eshet nem? Ráadásul a szüleit is sérted ezzel akik ezt a nevet adták neki. Nem egy név miatt nemfog vagy fog tetszeni valaki, és kedves utolsó ( most te csak egy példa vagy ) mivan ha álmaid férfiját vagy épp a férjed ha van tegyük fel Józsefnek hívják. Vagy Jánosnak - ezekkel mondjuk nemtom mi a bajod a János szerintem még szép is -PERSZE ha nincs becézve.
Akkor már össze sem állsz vele vagymi?:) Nem hiszem...
És ez a kérdés mit keres ebben a kategóriában???
Persze nem akarok álszent lenni az Özséb vagy Gizella esetleg Pálma ezek nekem sem tetszenek. De max elnevetgélnék rajta vagy cukkolnám vele ,ha mondjuk olyan csaj lenne aki nekem nagyon bejön .
Ad 1. Az Özséb nem női név (fentebb valaki tett erre utalást)
Ad 2. Anasztázia (az állítólagos Romanov-túlélőre gondolhat a 3. válaszoló, BTW szerintem nagyon szép név)
Ad 3. Utolsóval egyetértek, max olyan neveket listáznék, amit adnék a gyermekemnek, meg amit nem.
+: Anna, Dalma, Sára, Áron, Ádám, Dávid, Hanna, Niobé, Gandalf, Emese, Anita, Emília, Bence, Gergő, Arión, Noémi, Iván, Medea, Achilles, Levente, Emma, Ármin, Kata
-: Jenő, Vendel, Sándor, Teréz(ia), Erzsébet, Salamon, Huba, Töhötöm, Ilona, Margit, Imre, Zétény, Attila, (újkeletű idétlen Dallas/Esmeralda vonalbeli nevek mint) Dzsessika, Lüszi, Szamanta, José Armando, (helyesírásuk miatt idétlen nevek mint) Kitty, Yvett, stb. A negatív sor szerintem majdnem a végtelenségig folytatható.
szerintem is nagyon szép név a LILIÁNA,ANNA és e kettő kombinációja,a LILIANNA.
fiú nevek közül nekem a LORÁND a legszebb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!