Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek melyek a legszeb és a legcsúnyább női, férfi nevek?
szépek: Fanni, Liána, Márk, Balázs
csúnya: Jenő, Vilmos, Petra, Mónika
Női:
Amik NEM tetszenek/irritálnak: Lili, Lilla, Liliána, Lilien stb., Kitti, Vivien, Fanni, Hanna, Dalma
Ezeknél még az én nevem is jobb... (Veronika)
És amik tetszenek: Johanna, Júlia
Férfi:
Amik NEM: Kristóf, Benedek
Amik igen: Adrián, Ádám
Szerintem elég szerencsétlen megfogalmazás, hogy "legcsúnyább" nevek, mert ilyen az én értelmezésemben nincs, de persze van sok név, ami nem tetszik, sőt nagyon nem tetszik. Ami hirtelen eszembe jut:
Női: Márta, Margit, Jolán, Irén
Férfi: Tivadar, Tihamér, Kálmán, Jeromos, Izsák
Szép női: Adrienn, Dóra, Matild
Szép ffi: Ádám :D
Csúnya női: Margit, Ilona,
Csúnya ffi: Gyula, Kálmán
És köszönöm akik írták szép névnek az Ádámot :D (Egy Ádám:D )
Köszönöm a válaszokat :D
Nekem tetsző női nevek:Alexandra,Eszter,Vivien,Boglárka,Klaudia,Csilla,Jessica,Sztella,Lüszi,Tünde,Marianna,Ildikó...van rengeteg :)
Tetsző férfi nevek: Gergő,Ferenc,Ádám,Dávid,Levente,Zoltán,Gábor...és még sok szép van
Nem tetsző női nevek: Orália,Lídia,Thalia,Blanka,Bianka,Virág,Anna,Panna,Julcsi,Julianna,Mari(ka),Emese,Izabella,Gabriella,Fernanda,Lili,Lilla
Nem tetsző férfi nevek: Dénes,Jocó,János,László,Peti,Ludvig,Béla,Bálint
Bocsánat,ha valakinek a nem tetszők közt van a neve!!
Még várok válaszokat :)
Nem teszik: Géza, Béla, Lajos, Kázmér, Elemér, Pál, Brúnó ill. Irma, Mária, Erzsébet, Dolóresz, Klára, Zsaklin, Helén, Miranda, Hilda, Lujza, Gizella, Zsuzsanna
Tetszik: Szilárd, Bercel, Marcell, Viktor, András ill. Bereniké, Zille, Niobé, Villő, Milla, Lelle, Száva
bercel XD én ismerek egy ilyet :D
Lelle...szerintem iylen nincs.. max balatonLELLE
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!