Ki a legcsúnyább férfi politikus?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 26. 00:41
7/24 anonim válasza:
Hiller:) amúgy nekem Bajnai bejön:)lehet lepontozni...:)
9/24 anonim válasza:
én csak megjegyeztem..:/nem kell rögtön lehurrogni...
10/24 anonim válasza:
Mivel mindenkinek más az ízlése, mindenkinek más az, aki nem tetszik :-) Van, akinek én se tetszem (nő vagyok). Politikusok között legcsúnyább? Nem tudok ennyire rangsorolni, mert pillanatnyilag nincs előttem mind, de nekem nem jönne be se Orbán, se Gyurcsány, se Hiller, így hirtelen...
(aki a kérdésre válaszolt, mindegy, mennyi %-ot szedett össze itt, én felpontoztam, aki nem a kérdésre válaszolt, az meg mehet a búsba, itt nem a politikai érdemeiket nézzük, színészekre, zenészekre... is feltehetnénk ugyanilyen kérdést)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!