Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanácsoooot pls! ;) Már 5-6 éve szerelmes vagyok egy nálam 2 év, pár hónappal idősebb fiúba. Nem telik el nap, h ne gondoljak rá. :SS Érte az életemet adnám. Mondja meg valaki! Várjak rá? Nagyon régóta ismerjük egymást. A család barátai.13/L
Sorstárs:D Ugyanez velem is a helyzet, csak 21 éves vagyok és lassan 7 éve szenvedek. Azt, hogy mit csináltam meg érte, inkább hagyjuk...
Kérdező szerintem próbáld meg "elfelejteni", valószínűleg nem fog menni, de ha közben jön más fiú, akinek megtetszel, akkor ne zárkózz el tőle és mindig legyél nyitott minden fiúnak a közeledésére és próbáld meg ne mindenkiben ezt a srácot keresni, mert utána csak rosszabb lesz...tapasztalat:/
Sok sikert és ha úgy adódik, vagy van alkalmad rá, akkor próbálj meg közelebb jutni hozzá, vagy megbeszélni vele a dolgot!
ennyi idősen (6-12 éves koromig) "totál bele voltam esve" egy fiúba, de ő 4 évvel volt idősebb, mint én, tesóm havere volt. akkor még én is ezt hittem, de így, 18 éves fejjel visszagondolva, méghogy szerelem :)
ez egy ilyen időszak, amin szinte mindenki átesik. szerintem legyetek továbbra is barátok, ha alakul köztetek valami, 1-2 év, és mindeketten tudni fogjátok. Addig álmodozz csak nyugodtan a hercegedről, ilyenkor ez normális!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!