Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak, hogy sose...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, hogy sose szeressek bele?

Figyelt kérdés
Én 18 éves lány vagyok és most tanulok vezetni.Az oktatóm 41 éves.Neki van felesége és egy nálam egy évvel idősebb fia.Én 2 hónapja szakítottam a barátommal.1 hónapja járok hozzá vezetni és úgy jött ki,hogy már 2szer együtt voltunk.1szer szexeltünk 1szer meg orálisan csináltam neki.Tudom hogy ez még egy darabig folytatódni fog mert nagyon vonzódunk a másikhoz.Mit csináljak,hogy semmiképp se szeressek bele?
2012. ápr. 28. 12:48
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
71%

Sajnos bele fogsz szeretni! S sajnos sokat fogsz szenvedni is ez miatt. Nem irigyellek.

S sajnos vissza is fogod majd ezt kapni az élettől. Majd a Te leendő férjed is meg fog csalni. S nem biztos, hogy azért mert Te elhanyagolod magad, meg nem vagy jó a szexben. A férfiak nagy része ilyen. Kihasználja az alkalmat! Nem a feleség a probléma!

2012. ápr. 28. 14:12
 32/35 anonim ***** válasza:
83%
Az ilyen értéktelen lotyókat falhoz kellene állítani...
2012. ápr. 28. 14:19
 33/35 A kérdező kommentje:

Nem értem,miért mindenki arról papol,hogy mekkora ribi vagyok.Nem az volt a kérdés,hogy szerintetek milyen erkölcsökre vall,hogy lefeküdtem az oktatómmal!

De amúgy meg ha valakit ez megnyugtat,lehet,hogy ribanc vagyok,és akkor mi van?!Kit érdekel,mit mond más?!Jól érzem magam,ez ami számít,a többit meg pont lesz.rom

2012. ápr. 28. 14:31
 34/35 anonim ***** válasza:
25%

Szerintem se feltétlenül a lány a hibás.Akinek családja van,annak kell a lelkiismeretével elszámolni,nem annak,aki szabad.Nem a szabad teszi tönkre a családját,hanem a másik,szóval nem kell ez a sok erkölcsrendész.....

Te viszont gondolj arra,hogy valószínű nem te vagy neki az egyedüli,ha csak ilyen lazán belemegy.Mindig gondolj arra,hogy még hány tanulóját dughatja,így csak nem szeretsz bele.

2012. ápr. 28. 15:02
 35/35 anonim ***** válasza:
55%

14:19 Szívemből szóltál, ez magába foglal mindent.

A kérdésről mg csak annyit? Ha lenne a pofádon egy kevés kis bőr is, meg eszed lenne megfelelő akkor ilyennel nem dicsekednél. Hülye kis kurv@ vagy b+.

2012. ápr. 28. 21:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!