Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan, hogy egy nagyon szép lánynak sose lesz pasija?
jó kérdés....:)
De vajon egy jóképű pasi sem talál majd magának senkit mert szerencsétlen??
Igen! Maradhat egyedül, ha nem tesz semmit!
Ha csak ül a babérjain és sírdogál, meg jajj senkim sem lesz.." Akkor nem is lesz.
Attól h valaki nő attól még kezdeményezhet, elkezdhet flörtölni, nyitottabb lenni ismerkedésre.
Az a baj h ha valaki magába van süllyedve, akkro azt mások látják is rajta...h "úú ezaztán olyan mint aki élni sem akar" Szóval légy vidám, nézd az emberek a reakcióikat, nézd meg a pasikat, kerülj velük szemkontaktusba vagy flörtölj próbálj kommunikációba kerülni veleük!
Sosem szabad feladni, mert akkor megette a fr@nc!
Köszönöm az eddigi válaszokat! :)
Rossz látni,hogy a csúnyább lányoknak,akik(tényleg nem bántásból),de nagyon nagyon festett arcúak,kövérek,vagy undorítóak,mind boldog párkapcsolatban élnek. A tök átlagos barátnőimnek is mind van barátja,és mindig hallgatnom kell a boldog történeteket,én meg megőrülök.
Engem nem néznek meg annyira,csak inkább óvatosan,nem fütyülnek utánam,hanem csak érdeklődve néznek,nem kezdeményeznek,meg semmi...És az első szerelmemmel,akivel 2 évet jártam,szakított velem,szintén egy ribancért.
Annyira rossz érzés..:(
akkor ez egyértelmű!
azt gondolják a pasik rólad, hogy túl válogatós vagy és nem felelnének meg neked! ÉS tuti "egy ilyen lány" elutasítaná csak őket!
Ebben a helyzetben noss...amiben te vagy te is kezdeményezhetsz! Egyáltalán nem szánalmas és NEM égő ha a nő is kezdeményez!
Ezeknek az embereknek azért van párjuk, mert lejjebb adták az igényeket....és még sok másért is!!
Én is sok olyat látok hogy a pasi kövér, vagy szerencsétlen, kicsit "gnóm" bocs a kifejezésért...és ezeknek is van párjuk.
sok ilyen van!! De neked is lehet! Csak lény nyitott!
:) Köszönöm! De félreértés ne essék,én nem tartom magam szépnek,csak mások vannak elájulva,meg mondogatják folyton. Én hányok,ha a tükörbe nézek,de ez más kérdés. Lehet,hogy nem egészséges az önképem.
Viszont az biztos,hogy vagyok olyan átlagos,hogy lehessen párom. Nem vagyok ronda,de nem érzem úgy,hogy bárki is érdeklődne felém. A környezetemben pedig mindenki másnak van valakije,vagy legalábbis tetszik valakinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!