Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, hogy sose szeressek bele?
Figyelt kérdés
Én 18 éves lány vagyok és most tanulok vezetni.Az oktatóm 41 éves.Neki van felesége és egy nálam egy évvel idősebb fia.Én 2 hónapja szakítottam a barátommal.1 hónapja járok hozzá vezetni és úgy jött ki,hogy már 2szer együtt voltunk.1szer szexeltünk 1szer meg orálisan csináltam neki.Tudom hogy ez még egy darabig folytatódni fog mert nagyon vonzódunk a másikhoz.Mit csináljak,hogy semmiképp se szeressek bele?2012. ápr. 28. 12:48
21/35 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó!
Köszönöm szépen a segítséget.Igazából nem vagyok szomorú,mert élvezem ezt az egészet,egyelőre legalábbis.Nem értem mi ebben olyan elítélendő.
2012. ápr. 28. 13:32
22/35 anonim válasza:
Csak annyi, hogy van egy felesége meg egy gyereke. Te most miért nem keresel egy olyan 41 éves pasit, aki szabad? Ja mert úgy már nem izgalmas? Sorry...
23/35 anonim válasza:
Az, hogy egy ha-tal-mas kur-v@ vagy! Egy er-kölcs-te-len lo-tyó. Leírtam szótagolva, hátha így jobban megy a felfogás. Remélem terhes leszel egyszer tőle. Na akkor majd meglátnád mennyire szeret, mehetnél a búsba.
24/35 anonim válasza:
Az apád lehetne. Lehet, hogy apád is csalja anyádat egy kis ribanccal, na az milyen érzés lenne?
25/35 A kérdező kommentje:
A szüleim elváltak már 1000 éve,így ez az eset nem áll fent.De ha együtt élnének,és apám megcsalná anyámat,akkor tuti,hogy nem apám szeretőjét hibáztatnám.
Miért nem keresek mást?Egyszerű az oka.Mert ő tetszik.
2012. ápr. 28. 13:40
26/35 anonim válasza:
Nem ám, nem a szeretőjét. Ezzel a mondattal is csak magadat véded. Biztos anyukád is egy elhanyagolt 40-es, ahogy te fogalmazol, ezért lett vége. Vagy pont édesanyádtól tanultad ezt a "helyes" viselkedést és azért váltak el.
27/35 A kérdező kommentje:
Bár semmi közöd hozzá,de azért váltak el,mert szimplán már nem szerették egymást.Megesik.Korrektül megbeszélték,elváltak,és azóta mindkettőnek van új párja,erről ennyit.Bár nem mintha ez a témához kapcsolódna.
2012. ápr. 28. 13:46
28/35 anonim válasza:
Az ilyen kis lotyók miatt lesz vége a legtöbb házasságnak. Ha viszket a kis lyukad akkor vakartasd meg korodbelivel, ne egy nő emberrel.
29/35 anonim válasza:
Itt mindenki azt mond amit akar.
30/35 A kérdező kommentje:
Pont most jöttem rá,hogy a korombeliek milyen baromi uncsik.Egy felnőtt férfi sokkal izgalmasabb.Mellette nőnek érzem magam.
2012. ápr. 28. 14:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!