Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, hogy sose szeressek bele?
Figyelt kérdés
Én 18 éves lány vagyok és most tanulok vezetni.Az oktatóm 41 éves.Neki van felesége és egy nálam egy évvel idősebb fia.Én 2 hónapja szakítottam a barátommal.1 hónapja járok hozzá vezetni és úgy jött ki,hogy már 2szer együtt voltunk.1szer szexeltünk 1szer meg orálisan csináltam neki.Tudom hogy ez még egy darabig folytatódni fog mert nagyon vonzódunk a másikhoz.Mit csináljak,hogy semmiképp se szeressek bele?2012. ápr. 28. 12:48
11/35 anonim válasza:
Látod, nem csak szerintem vagy ribanc, hanem az eddig válaszadók szerint is. Gondolkodj már el ezen.... ribanc.
12/35 anonim válasza:
Szerinted az ilyen tud gondolkodni? Ne viccelj. :D
13/35 anonim válasza:
Csak ahhoz van esze, hogy szétrakja a lábait.
14/35 A kérdező kommentje:
Nem az órán csináljuk,hanem utána.Ez olyan hülye felfogás,hogy mindig a nő a hibás.És nem használ mert figyel rá ,hogy nekem is jó legyen.
2012. ápr. 28. 13:10
15/35 anonim válasza:
Ahha, mert ha nem lenne az akkor többet nem mennél vele. Ostoba egy lotyó vagy hallod. Ezek után ha megbuksz.... XD
16/35 anonim válasza:
Mindig a kurv@ a hibás, mert egy normális nő ilyet nem csinál.
17/35 A kérdező kommentje:
Akik leribancoznak irigyek,mert unalmas az életük.Vagy nem látnak tovább az orruknál.Most ha átgondolod,én nem csalok meg senkit.Ő megcsalja a feleségét,de azért az ő lelkiismerete felel.És különben meg biztos van rá oka,hogy ezt teszi,de az meg rá tartozik.De amúgy valószínűleg a felesége egy elhanyagolt 35-40 körüli nő ( nem akarom bántani a 40 körüli nőket,mert vannak köztük nagyon igényesek),aki nem enged semmit az ágyban,így máshol kell bepótolni.Én meg fiatal vagyok és szingli,miért ne élvezzem az életet,mikor én nem bántok ezzel senkit.
2012. ápr. 28. 13:15
18/35 A kérdező kommentje:
Szerintem meg nem.Akkor lennék kihasználva,ha nekem nem lenne jó.Pedig az,nagyon is.Mindenkinek ki kellene próbálni egy idősebb férfit.
2012. ápr. 28. 13:21
19/35 anonim válasza:
Nem az a lényeg, hogy te élvezed, hanem az, hogy Ő fiatalt csajt kúrogathat, de ez a te agyadig nem fog eljutni soha, mert elég buta vagy, ahogy elnézem.
20/35 anonim válasza:
Kedves kérdező!Én megvédelek,mert emilyen célokra engem is használ valaki.Nem beleszeretni nem könnyű.Sajna tegnap este az én könnyeim is kijöttek érte.Ha írsz üzit nekem kiöntheted a bánatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!