Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csókolóztam egy lánnyal. Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csókolóztam egy lánnyal. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Szombaton buliztunk és néhányszor ő is benne van a társaságunkban, az egyik barátom haverja. Kicsit elvont a csaj, de nagyon el lehet vele beszélgetni. Táncoltunk stb, aztán úgy alakult, hogy én vele mentem haza meg egy barátnőmmel,de a bnőm időközben lelépett, szóval már csak ő volt. Beszélgettünk a zenéről, kiderült, hogy ugyanazért az zenekarért vagyunk oda, és felajánlottam neki (hajnali 1-kor-.-) , hogy megmutatom neki néhány CD-met. Késő volt meg minden, de valahogy úgy elvoltunk..szóval leszállt velem a blahánál és feljött hozzám. Zenét hallgattunk, csomót nevettünk, aztán vhogy elkezdtünk beszélni fiúkról meg lányokról..mondta, hogy ő lefeküdt már lánnyal,vmiért nem is lepődtem meg..és kérdezte, h megcsókolhat-e..én meg ösztönösen megcsókoltam, annyira furcsa volt..de nagyon jó. Az ágyon voltunk, már majdnem tovább mentünk, aztán vhogy észhez tértem és mondtam, h már késő van. De az az idő, amit ott eltöltöttünk, annyira fantasztikus volt. Nem nagyon vonzódom a lányokhoz, de ő..olyan különleges. Utána nem beszéltünk erről, de csak rá tudok gondolni. Nem tudom, mit csináljak, ha legközelebb találkozunk..Már megbántam, hogy nem mentünk tovább..

16/L

2009. jún. 22. 15:25
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
elmúlt a péntek... :)
2009. jún. 27. 11:48
 12/17 anonim ***** válasza:
Történt vmi?
2009. júl. 1. 13:46
 13/17 A kérdező kommentje:
Igen, találkoztunk..és együtt voltunk "úgy". Ahh istenem, annyira hihetetlen:D Én most nagyon szeretem=) Azóta is találkozgatunk és tök jól elvagyunk. Csak próbáljuk titokban tartani a barátaink előtt.
2009. júl. 5. 11:56
 14/17 anonim ***** válasza:

Örülök, hogy jól sikerült :)

szóval volt minden, nem csak csók? (bocs, ha tapintatlan vagyok)

Tök jó, hogy nem csak a szex miatt jöttetek össze, hanem mint barátok is megértitek egymást! :)

A többiek előtt biztos nem lesz könnyű titkolni, bár most a nyáron biztos könnyebb, de ha jön a suli...

Csak bátran! Ha rákérdeznek, én nem titkolnám, majd megszokják :)

üdv, szép nyarat! majd néha írj, mi van veletek

:)

2009. júl. 5. 12:03
 15/17 anonim ***** válasza:
Amúgy hány éves a lány?
2009. júl. 6. 12:50
 16/17 A kérdező kommentje:

igen, minden volt:D szombaton elmentünk sátorozni néhány baráttal és egyik barátomnak mondtam, hogy hívjuk őt is...:P én egy bnőmmel aludtam, ő meg 2 sráccal:D aztán átszökött egy gyors csók erejéig. annyira jó volt:D

egyébként 17 éves, szőke,hosszú haja van,kék szemű (amit vastagon kihúz feketével:D) és alter.

2009. júl. 6. 23:30
 17/17 anonim ***** válasza:
együtt vagytok még?
2010. febr. 20. 20:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!