Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csókolóztam egy lánnyal. Mit tegyek?
Szombaton buliztunk és néhányszor ő is benne van a társaságunkban, az egyik barátom haverja. Kicsit elvont a csaj, de nagyon el lehet vele beszélgetni. Táncoltunk stb, aztán úgy alakult, hogy én vele mentem haza meg egy barátnőmmel,de a bnőm időközben lelépett, szóval már csak ő volt. Beszélgettünk a zenéről, kiderült, hogy ugyanazért az zenekarért vagyunk oda, és felajánlottam neki (hajnali 1-kor-.-) , hogy megmutatom neki néhány CD-met. Késő volt meg minden, de valahogy úgy elvoltunk..szóval leszállt velem a blahánál és feljött hozzám. Zenét hallgattunk, csomót nevettünk, aztán vhogy elkezdtünk beszélni fiúkról meg lányokról..mondta, hogy ő lefeküdt már lánnyal,vmiért nem is lepődtem meg..és kérdezte, h megcsókolhat-e..én meg ösztönösen megcsókoltam, annyira furcsa volt..de nagyon jó. Az ágyon voltunk, már majdnem tovább mentünk, aztán vhogy észhez tértem és mondtam, h már késő van. De az az idő, amit ott eltöltöttünk, annyira fantasztikus volt. Nem nagyon vonzódom a lányokhoz, de ő..olyan különleges. Utána nem beszéltünk erről, de csak rá tudok gondolni. Nem tudom, mit csináljak, ha legközelebb találkozunk..Már megbántam, hogy nem mentünk tovább..
16/L
Mi itt a kérdés?:)
Ha jól esik vele lenni, akkor legyél. Ettől még nem leszel lezbi, ha nem akarsz. Ha a fiúk jönnek be, akkor legalábbis nem.
Szerintem minden csaj eszében megfordul legalább egyszer, hogy milyen lehet egy saját neművel. Sokan vannak, akik ki is próbálják. Döntsd el Te, hogy mit akarsz. Ha akarod, akkor tedd meg. Nem hiszem, hogy megsértődött volna. Ha meg igen, akkor mondd meg neki, hogy megijedtél így elsőre. Azt csinálsz, amit akarsz, csak vállald az esetleges következményeket.
18/L
Egyáltalán mi a kérdés? :)
Ha jó érzés vele lenni, akkor legyél vele sokat.
Vagy az a kérdésed, amin ilyenkor sokan aggodalmaskodnak, hogy leszbikus vagy-e? Valószínűleg nem, ugyanis a nőknek csak 2%-a az. Heteroszexuális nőknél is előfordulnak efféle kalandok. Nem mintha baj lenne, ha leszbikus lennél. De kicsi a valószínűsége, hogy az vagy.
>Nem nagyon vonzódom a lányokhoz, de ő..olyan különleges.
Angolul girl crushnak nevezik. Hasonlít a szerelemhez, de nem az. Heteroszexuális nők között is felléphet, teljesen normális.
>Nem tudom, mit csináljak, ha legközelebb találkozunk.
Azt, amitől jól érzitek magatokat.
volt olyan szerencsém hogy "szexelés" közben is láttam már két nőt...ami egy férfi szemnek az egyik legszebb dolog a világon...
először is én ugy gondolom nem vagy lezbi...ez tuti
én aszondom hajrá próbáld ki ha téged ez izgat és furdalja az oldaladat...hajrá
amugy is egyszer élsz lehet hogy ilyen lehetőséged nem lesz az életben...és majd 40 évesen 3 gyerek mellett milyen jó lesz visszagondolni arra az éjszakára...:):):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!