Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normális, hogy az új b. nőm fel akarta törni illetve változtatni a facebookom jelszavát? Azt is mondta, hogy addig nem nyugszik míg nem sikerül!
Figyelt kérdés
5 hete vagyunk együtt! Lebukott a párom de nem is tagadta, hogy mit akart tenni. Ő szerinte nem kell bocsánatot kérni!!! Amúgy nem jött össze neki mert az e-mailre megy a link és az e-mail jelszót nem lehet megváltoztatni! XD2012. ápr. 26. 16:33
21/31 anonim válasza:
Ez a bizalom teljes hiánya, és egyáltalán nem normális. Menekülj, amíg lehet.
22/31 anonim válasza:
32 éves???? Te jó ég, azt hittem 16! Az olyan kis csitrik szoktak ilyeneket csinálni, bár talán ennyire messze még ők sem mennek...Azonnal hagyd ott, ez már nem is csak beteges féltékenység, ez BETEGSÉG!
23/31 anonim válasza:
Beszéljétek meg, hogyha így folytatja, nem lesz hosszúéletű a dolog. Nem tudom, hogy miért kezdik el egyes nők ilyen szinten kisajátítani a másikat. Nem mehetsz el sörözni a haverokkal. Pff. Egyébként nálam is csinálná asszony, ha nem ilyen durván, de mindig kiosztom. Ne szóljon már bele abba, hogy néhanapján különprogramot szervezek magamnak. Nem qrvázni megyek. Mehet ő is barátnőzni bármikor, ha akar.
25/31 anonim válasza:
Hagyd ott! Ennek nem lesz jó vége úgyse... volt már dolgom hasonló pasival... egy életre elég volt!
26/31 anonim válasza:
az, hogy 32 évesen ennyi esze van, azt jelenti, hogy később csak rosszabb lesz. hagyd ott, nem kell neked a durca.
24L
27/31 A kérdező kommentje:
Már elhagytam! Több mint 1 hétig nem találkoztunk de 2 napja voltam nála és beszélgettünk meg mondtam neki át gondoltam és én nem akarok semmi komolyat! Max laza kapcsolat ennek nem örült de ez van! Szeretőnek jó lesz meg néha néha amikor unatkozom akkor el lehetünk pár órát vagyis közös programot! Szerintetek ez így oké???? Mondtam is neki ne várjon rám, nyugodtan ismerkedjen!!!
2012. máj. 24. 12:32
28/31 anonim válasza:
Hát bakker én már leléptem volna, valahogy úgy mint a Family Guy-ban amikor Meg azt mondta hogy terhes, aztán az esküvő előtt elmondta a vőlegénynek, hogy még sem az meg elrohant! :D
Am a böngésződ előzményeit is megnézheti xD Úgyhogy rossz ötlet volt ez a kérdés :D
MENEKÜLJ, AMÍG LEHET!!!!
29/31 Katerina Petrova válasza:
Nehogy rád akaszkodjon ha találkoztok néha, és akkor majd kezdi elölröl az egészet. Az ilyen nők nem biztos hogy tudják hol a határ a laza kapcsolatban.
30/31 A kérdező kommentje:
Nem jár ide hozzám, úgy hogy kétlem, hogy a böngészőt át futná! De azért játszópajtásnak tartsam meg szerintetek?
2012. máj. 24. 13:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!