Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátommal már fél éve vagyunk együtt és elhanyagol-ez normális? Lehet ezen valahogy változtatni?
Szia!
Szerintem is, ez már a szakítás "előszele". Talán kezdi megunni ezt az egész kapcsolatot. Amikor együtt vagytok lehet hogy azért érzed, hogy szeret, mert csak a megszokás tart össze titeket és fél elszakadni...
Azért próbáld meg felpezsdíteni az eltöltött időt, hiszen nem véletlenül választott Téged másfél éve! Járjatok el új helyekre, csinálj egy frizurát. Különbenis most jön a tavasz, kiránduljatok vagy utazzatok el! Nem írtad, hogy hány éves vagy, de ha már szexuális életet éltek, abba is vihetsz pár új színt.
Sok sikert!
-Tündérlány(17)-
Az ember az udvarlási szakaszban, illetve amíg nem biztos a dolgában, hajlamos több energiát belefektetni egy kapcsolatba. Ezt már én is sokszor tapasztaltam. Lehet, hogy gondjai vannak a melóban vagy a családjában.
Kérdezz rá, óvatosan, okosan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!