Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság már egy normális pasit sem találni? :/
Figyelt kérdés
Már nincs is olyan fiú , aki nem használ ki? én eddig csak ilyenekkel találkoztam..2012. ápr. 25. 23:23
21/28 anonim válasza:
Vannak normális pasik, de te jóképűt keresel, úgy pedig nehezebb normálisat találni.
22/28 anonim válasza:
pf csak szét kéne nézni kedveském
23/28 A kérdező kommentje:
Na akkor felvilágosítalak titeket, hogy undorodom a diszkós pasiktól, egyáltalán nem vagyok egy olcsó lotyó, diszkóba se szeretek járni mert nem az én világom, 18 éves vagyok lassan,nem volt sok pasim, de akikkel együtt voltam azoknak mindent megadtam, ami nekik csak jó és most itt nem a szeretkezésre gondolok..de nekik nem volt jó elmentek az olcsó kurv@kkal, csak ezért vagyok kiakadva, nem mentem még bele soha egy éjszakás kalandokba sem,a kurv@ kategóriától én nagyon messze állok. (:
2012. ápr. 26. 19:42
25/28 anonim válasza:
Na amit az előbb írtál az valamennyire pozitív dolog. Mondjuk a "mindent megadok nekik" része az nem túlzottan, mert ugye az a baj, hogy mindenki kihasznál. Lehet, hogy azért használnak ki mert tudják rólad, hogy mindent megadsz nekik.
A kérdéshez visszakanyarodva csak azt tudom neked mondani mint eddig mindenki: természetesen lehet találni, csak jó helyen kell keresni!
26/28 anonim válasza:
Kedves Andrea írj privátot, szívesen megismernélek!
27/28 anonim válasza:
nem kellek egy csajnak, pedig nem vagyok secsúnya, seidióta, és nem a farkam, hanem a szívem után megyek
28/28 anonim válasza:
Utolsó ha a szíved után mész, sajnos felejtsd el.
Macsót játszd a nőnek és sose mutasd ki az érzelmeid, max mikor megcsókolod a csajt, mert úgy ott hagy, mint a sicc.
Igen...ilyen szánalmasok a nők. (Akinek nem inge...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!