Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Manapság már egy normális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság már egy normális pasit sem találni? :/

Figyelt kérdés
Már nincs is olyan fiú , aki nem használ ki? én eddig csak ilyenekkel találkoztam..
2012. ápr. 25. 23:23
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
25%
Büdös a lábad?
2012. ápr. 25. 23:36
 12/28 anonim ***** válasza:
0%
Be szoktál fingani a takaró alá?
2012. ápr. 25. 23:37
 13/28 anonim ***** válasza:
normális lányt se lehet találni manapság 16-18 közt vagy lehet csak én keresek rossz helyen
2012. ápr. 25. 23:46
 14/28 lila nyuszi ***** válasza:

Sajnos nem találni, mégis akkor az idióta idealizált szerelmet keresi ami nem létezik.

20/N

2012. ápr. 25. 23:53
 15/28 anonim ***** válasza:

Vagy csak a kereslet meg a kínálat nem találkozik.

Kedves Andi és LilaNy, titeket hol rejtegetnek mondjuk hétvégente?

(nem, nem hinném hogy teljesen normális vagyok, sokkal inkább egy monomániás ostoba állat, csak úgy érdekel a válasz. :P )

2012. ápr. 26. 00:02
 16/28 anonim ***** válasza:
kép?
2012. ápr. 26. 00:07
 17/28 anonim ***** válasza:
56%

veled van a baj.. mert csak a jóképű seggarc focistákra buksz, meg a diszkópatkány cigányokra.

A normális pasik, meg nem kurv@kat keresnek maguknak, hanem kedves, alázatos, visszafogottabb lányokat, akiket nem csak megkúrnak és dobják tovább, hanem feleségül veszik és örökre együtt lesznek vele.

Szerintem te az ilyen pasikról már lekéstél.

mellesleg:

-"ajj minden pasi gyökér, csak kihasználnak"

-"ki mondta hogy próbáld ki mindet?"

2012. ápr. 26. 00:25
 18/28 anonim ***** válasza:
Kedves hölgyike (Arany virágszálat írtam volna a legszívesebben, de mivel nem ismerem a korodat és nem szeretnék bunkó lenni így, marad a hölgyike). Vagy maradjunk inkább a Kedves Andikánál (most láttam, hogy írtad a neved :)). A probléma az, hogy a férfiak nem olyanok mint a PírszBrosznen a.k.a. 007. Persze ez minket is zavar, de nem tudunk olyanok lenni. Nem vagyunk azok az érzelgős típusok. Most nem mondom azt, hogy 'csezdmeg legyél leszbikus', mert ki lehet belőlünk hozni azt amire ti úgy vágytok de ne várd azt, hogy minden pasinál csak úgy megtörténjen ez. Ismerkedj, ha megismerted akkor próbálj közeledni hozzá és stb stb, most nem írok neked kézikönyvet mert jómagam se vagyok egy nagy szoknyavadász (sőt, ami azt illeti pont az ellenkezője vagyok) de szerintem próbáld ki, hogy többfajta pasival próbálsz megismerkedni. Nem feltétlenül kell velük egyből járni vagy csókolózni, csak egyszerűen beszélgess velük valamiről. 19f (Persze ha tudnánk, hogy milyen korban jársz egyből egyszerűbb lenne a dolog)
2012. ápr. 26. 00:49
 19/28 anonim ***** válasza:
Ez lemaradt: az előttem szólóval egyetértek, bár azért nem szó szerint de a mondanivalója nagyjából rendben van :D
2012. ápr. 26. 00:51
 20/28 anonim ***** válasza:
fura velem a csajok ugyanígy, pedig én megteszek mindent ami tőlem telik...
2012. ápr. 26. 07:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!