Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megőrülök! Mit csináljak?
Figyelt kérdés
2 hónapja lett vége egy pár éves kapcsolatomnak. Ő már tovább lépett, de én még nem. Azt hittem eljegyez nem sokára, helyette szakított. Mindenki azt mondja, hogy kéne egy pasi, aki mellett újra boldog lehetek, akit szerethetek. De sehol nem találok kedves, figyelmes, helyes fiúkat. Viszont egyedül megőrülök, nem bírom. Már többen is próbálkoztak, de vagy belsőleg semmit nem értek, vagy nem voltak az eseteim. Merre keressek?? Mit csináljak? 19/L
hát igen a sok emlék meg a sok közös jövőbeli terv. de leginkább csak az a legrosszabb, hogy már van valakije. ennyire voltam neki fontos...csak egy a sok közül
2012. ápr. 24. 17:21
13/21 anonim válasza:
ezt te tudod, hogy mennyire értékelt, de nálam is kb ez volt a helyzet. Azt nem tudom 2 ennyire kurv@ra nem összeillő ember hogy tudja boldogítani egymást? De már szarok bele, ha ő ilyen akkor jobb is
2012. ápr. 24. 17:35
14/21 anonim válasza:
Vígasztaló szex szombaton? :)
28F
2012. ápr. 24. 17:49
15/21 A kérdező kommentje:
Nálam az egy éjszakás szex nem jöhet szóba:D De azért köszi az ajánlatot :D
2012. ápr. 24. 20:02
16/21 anonim válasza:
Lépj túl! Ő is túl lépett rajtad!
Ilyen állapotban ne pasizz!
Pár hét vagy hónap és könnyebb lesz.
2012. ápr. 24. 20:14
17/21 A kérdező kommentje:
Csak nincs semmi örömöm az életben, szó szerint mindent feladtam érte. Így elég nehéz túllépni, és mindent újra felépíteni magam körül. Ezért kell egy társ, aki boldoggá tesz.
2012. ápr. 24. 20:23
18/21 anonim válasza:
vele is csak boldogtalan leszel, hiába hiszed, hogy minden szép és jó lesz. Amég te nem vagy rendben addig hiába
2012. ápr. 24. 20:46
19/21 anonim válasza:
Ilyen állapotban ne keress magadnak társat.
Úgy sem ő kellene, csak felejtésnek lenne jó, míg a másikat hülyére veszed és ez szemét dolog.
Várj amíg rendbe jössz. Mozdulj ki, barátnőkkel... hanyagold a pasikat.
Amúgy miért szakítottatok?
2012. ápr. 25. 21:25
20/21 A kérdező kommentje:
Nem tudnék senkit kihasználni. Ha nem érezném azt amit kéne, úgyis szólnék az illetőnek. Nem vagyok se gyáva, se hazug.
Azért akarok valakit magamnak, hogy érezzem hogy szeretnek, hogy fontos vagyok valakinek, hogy én is szerethessek valakit, és boldoggá tudjam tenni. Egyedül üresnek érzem magam.
Állítólag a távolság, az anyagiak, meg a sok ilyensmi fajta gond miatt hagyott el. Meg persze még kiakarja magát élni...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!