Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megőrülök! Mit csináljak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megőrülök! Mit csináljak, hogy elfelejtsem azt, ami kettőnk közt volt?

Figyelt kérdés

A legjobb barátomról van szó. Történt köztünk egy-két dolog még a nyáron ("baráti szex"), de én túlságosan megszerettem. Ezt ő is tudja, és elvileg ő is szeret. De ebben a dologban az a legszebb, hogy közben más lányoknak csapja a szelet és nekem meséli a csajügyeit. Eközben pedig hozzám jön ha bármi baja van,szinte mindig velem akar lenni. Tudja, hogy nekem ezek a csajos dolgai nem igazán esnek jól, hiszen valamilyen szinten beleszerettem. Nem akarok vele minden kapcsolatot megszakítani, de szeretnék tőle eltávolodni. Mégis mit tehetnék, hogy ne legyenek ilyen erős érzelmeim iránta?

18/L

2012. jan. 10. 19:30
 1/5 anonim ***** válasza:
csak féltékennyé akar tenni... elég morbid megfogalmazás de ő így mutatja neked, hogy bejössz neki. Szóval ha akarsz töle valamit akkor akaszkodj rá ha nem akkor viszont hajtsd el
2012. jan. 10. 19:31
 2/5 A kérdező kommentje:
Ennél jobban már nem tudom neki kimutatni, hogy szeretem. Puszilgatom, mindig mondom neki, hogy szeretem. De nem hiszem el, hogy nem veszi a lapot.
2012. jan. 10. 19:33
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Te vagy a fix vésztartalék.

Ha más csaj nem jön össze, nálad mindig van lehetőség egy kis "baráti szexre", aminek az a lényege, hogy szex van, hűség és kötöttség meg nincs.

Amíg neked ez a helyzet megfelel, addig ő önszántából biztosan nem fog rajta változtatni.

.... ennyit a baráti szex intézményéről. Ekkora marhaságot!

2012. jan. 10. 19:36
 4/5 A kérdező kommentje:
Én is megbántam ezt a baráti szex dolgot. Az elején még jónak tűnt, de többször nem mennék bele ilyenbe az biztos!
2012. jan. 10. 19:37
 5/5 anonim ***** válasza:

Kár volt megtenni azt a baráti dolgot =/

Ennek köszönhetően most megszeretted őt de a fiúnak lehet nem jelentett oly sokat ez a baráti szex de neked meg pont ellenkezőleg. =/

Keress egy pasit felejtésre lehet az lenne a legjobb megoldás, mert egyértelmű hogy vésztartalékként használd téged most az akivel lefeküdtél. =/

2012. jan. 10. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!