Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megőrülök! Mit csináljak?
Fúú, hasonló helyzetben voltam tavaly én is, de csak az idő segített...szerintem járj el a barátnőiddel, ilyesmi, foglald el magad és hidd el akkor fog jönni valaki amikor a legkevésbé számítasz rá, ez mindig így van.Persze az már a másik hogy hogyan hasznosítod a lehetőséget, és nem szúrod el mint én..
19F
Amíg nem tetted túl magad rajta, addig nem érdemes keresni. Úgyis ő fog hiányozni, ezért nem elégítene ki az hogy van egy másik párkapcsolatod.
Valószínűleg azért viseled ennyire rosszul, mert hirtelen sokként ért. Nekem volt egy hasonló helyzet, amikor annyira váratlanul ért a szakítás, hogy nem hittem el és még hónapok múlva is azt a fiút vártam hátha mégis visszajön hozzám aki azóta már az sokadik barátnőjén volt túl. Visszagondolva elég vicces helyzet.
19 évesen viszont még rengeteg időd van párt választani, és itt a nyár amikor a legjobb szinglinek lenni. Menj bulizni, nyaralni, napozni, fedezd fel újra a nőies flörtölős oldalad. Élvezd hogy tetszel másoknak, és ha eljön az ideje, úgyis jön valaki az életedben.. és addigra lelkileg már rég túl leszel a mostani szakításodon:)
Az a baj, hogy minden barátnőmnek van pasija, már bulizni se járnak. Ezáltal én se tudok menni sehova. Nagyon haverok, barátok rajtuk kívül nincs egy se, mert az exem miatt régi ismerősökkel megszakítottam a kapcsolatot :(
Na és ilyenkor mit csináljak?
Úgy látszik nagyon az exed körül élted az életed..:S
Próbálj meg új embereket megismerni akár az interneten, érhetnek még kellemes meglepetések :)
A barátnőid pedig csak tudnak rád szánni pár órát, nem szoktatok csajok programokat csinálni?
Első voltam.
Hát igen, ott rontottam el, hogy csak neki éltem...
Néha néha eltudunk menni ide oda, de azok meg inkább csajos programok...semmi pasi :/
én is így jártam kb 2 hónapja. Aztán lettek új haverok és lépésről-lépésre jobb.
Neked sztem az a bajod, h mindig látod, próbáld elkerülni és elterelni a gondolataid, másképp NEM megy sajna. Eleinte horror lesz
Akkor sajnos nem tudom...ha van kedved ismerkedni és úgymond pest vagy fejér megyében laksz, küldj levelet, de ha csak beszélgetnél akkor is, szeretek új embereket megismerni.
Első.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!