Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek erről?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés

Van egy lány, aki nagyon tetszett, de nem mertem hozzá közeledni, mert túl jó csajnak tartottam és gondoltam, én nem jövök be neki. Az utóbbi időben nagyon sok időt tölöttünk együtt, de nem személyes okból. Egyszer bepróbálkoztam nála, megcsókoltam, utána rámmászott, kiszálltunk az autóból, csókolóztunk, ő leszopott, de nagyon durván. Nem tudom hogy hívják ezt, de az egész farkam bekapta, utána dugtunk, majd kérte hogy ne menjek el benne. Amikor kivettem, a szájába tette és ode ment a cucc. nagyon jólézetük magunkat, hazavittem elbúcsúztunk. Azóta hívtam egy csomószór, de nem veszi fel. Eddig mindig hívott és mindig felvette, mi a lehet a gond? sms-t nem szeretek írni, de amikor hívom sosem veszi fel. Tuti hogy nagyon élvezte s jó volt neki, akkor mi lehet a baj? Vajon csak ennyit akart? Én még szívesen találkozgatnék vele...

Amúgy mindkettőnknek van párja...

2009. jún. 21. 18:27
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
azért nem veszi fel mert számára te csak egy f@sz voltál.az én számomra meg a többiek számára ahogy itt olvasom az is maradsz!!!nem érdemled meg azt a nőt aki gyereket szült neked!egy sz...pás többet ért mint a feleséged vagy gyereked?feladnád ez miatt a családod?mert úgy is kiderülne előbb-utóbb.itt az ideje hogy koppanj!!!
2009. júl. 17. 02:47
 22/28 A kérdező kommentje:

A kérédre válaszoljatok! Ne arra, hogy én milyen vagyok.

Miért nem keres a csaj??? Miért nem válaszol?

2009. júl. 17. 02:53
 23/28 anonim ***** válasza:
14%

mittudomén, de én is megtettem volna

akik azt írják, hogy undorító vagy, azok vagy nők vagy még szűzkisfiúk

2009. júl. 17. 04:10
 24/28 anonim ***** válasza:
Akik azt írják hogy undorító,azok az épp elmélyű érzéssel teli emberek.......!!!!Nem minden férfi olyan undirító f@szkalap mint te,de mind1!!!!A csaj jól kihasznált!!!!Jól tette...!!!Te az a kategória vagy ahol a f@sz föl áll ész megáll!!!!!!Remélem szegény feleséged rájön.........te büdös aljadék!!!!!!!!
2009. júl. 17. 07:36
 25/28 anonim ***** válasza:
Nem történik meg mindenkivel, csak az ilyen gyenge, eltaposásra született férgekkel, mint te. Bárcsak leharapta volna a f*szodat ez a r*banc szopás közben... Úgy kell neked, szegény feleségedet sajnálom csak, remélem rájön, és otthagy, te meg kergetheted ezt a kis ringyót, akinek csak egy menetre kellettél... Gratulálok, érett apa, erkölcsös nevelés, szuper vagy.
2009. júl. 17. 08:22
 26/28 anonim ***** válasza:

Kib@szott nagyot tévedsz, ha komolyan azt hiszed, hogy bárkivel megesik ilyesmi. Nem mindenki gondolja, hogy a hűségnél és a párjánál fontosabb a pöc.se és egy numera valami olcsó lotyóval. Te bombanőnek hívod, én lotyónak, a lényeg ugyanaz.

Komolyan mondom, nálad erkölcstelenebb, gusztustalanabb és visszataszítóbb f@szkalapot még soha nem láttam, az ilyenekt kellene agyonverni egy szeneslapáttal. Vagy levágni a farkát, baromira megérdemelnéd! Iszonyatosan sajnálom a feleséged, ha lenne rá mód, hogy kiderítsem ki vagy, gndolkodás nélkül kitálalnék neki a dolgaidról. Mert az egy dolog, hogy szerinted a f@szod indok minden ocsmányságra amit elkövettél, de a feleségednek meg joga lenne eldönteni, hogy együtt akar-e maradni egy ilyen szemétládával.

"Az asszony nem tenne ilyet". Persze, hogy nem, mert nem egy emberi nulla, mint Te.

Amúgy meg honnan a redves francból kéne tudnunk, hogy miért nem veszi fel? Egyvalami egyérelmű: NEM KIVÁNCSI RÁD. Valszeg silány teljesítményt nyújtottál, és csak te hiszed, hogy olyan marha jó volt, másrészt meg valszeg te nem vagy egy bombapasi és megundorodott tőled, emlékezni se akar rád. Igazából remélem, hogy pofánröhög, ha egyszer majd felveszi neked a telefont.

2009. júl. 17. 09:48
 27/28 anonim ***** válasza:

omg mi se hagytunk volna ki egy ilyen bomba nőt???

omg akárki jöhetne akkor is a barátnőmet választanám hisz szeretem és nekem ő a legszebb a világon

ekkora férget mint te életemben nem hallottam ilyet

2009. júl. 17. 09:51
 28/28 anonim ***** válasza:

Hogy a kérdésedre válaszoljak: lehet hogy ő amikor átgondolta a történteket rájött hogy mekkora hibát követett el és talán nem akar sem egy házasságot, sem egy gyerek boldogságát tönkretenni és ezért nem válaszol a hívásaidra.

Most jön a leb*szás, mert nem bírom ki.

Egy kicsit fordítsuk meg ezt a dolgot. Nem tudom hány éves lehetsz, de szerinted a feleséged szemében te most is egy szuper pasi vagy mint amikor elvetted őt? Vagy az idő múlásával te is egy kicsit slamposabb lettél? Ha a feleséged találkozna egy menő pasival és az ki kezdene vele szerinted hidegen hagyná? Dehogy. Pont azért nem mert, te is el hanyagolod őt, mint ahogy ő téged. Aztán esetleg le is feküdne vele te hogy éreznéd magad utána? Azt írod nem tenné meg. Tényleg? Hisz valószínűleg ő is ugyan ezt hiszi rólad hogy nem tennéd meg.

Ha tényleg szereted a feleséged és nem akarod őt elhagyni meg ugye ott is az gyerkőc aki az egészről semmit nem tehet és mégis ő szívná meg a legjobban. Azt javaslom beszélgess a feleségeddel. Mond el miért tetted és hogy jó volt. Probléma van a szexuális életetekkel amit szerintem orvosolni kell. Az hogy ő olyat csinált veled amit a nejed soha még nem azt jelenti hogy a nejed nem tudná megtenni csak talán fogalma sincs arról hogy mik az igényeid a szex terén. Ha fontos a házasságod akkor dolgozni kell érte nap mint nap ne várd hogy az asszony magától meg változzon és valami örült jó szeretővé váljon.

Beszélgess vele mond el hogy mire vágysz.

Előbb utóbb le fogsz bukni és akkor lehet hogy lesz egy két klassz szeretőd , de nem lesz melletted senki sem a gyereked sem a feleséged. Megéri ekkorát kockáztatni.

Mi már 11 éves házasok vagyunk és még sosem csaltuk meg egymást és nem is tenném soha és a párom sem.

A csaj meg ha tényleg bombanő bárkit meg kaphat bármikor akkor miért kéne neki egy házasságtörő? Csak egy alkalom lehetett a számára.

Gondolkozz reálisan és remélem jól döntesz.

2009. júl. 18. 08:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!