Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek erről?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés

Van egy lány, aki nagyon tetszett, de nem mertem hozzá közeledni, mert túl jó csajnak tartottam és gondoltam, én nem jövök be neki. Az utóbbi időben nagyon sok időt tölöttünk együtt, de nem személyes okból. Egyszer bepróbálkoztam nála, megcsókoltam, utána rámmászott, kiszálltunk az autóból, csókolóztunk, ő leszopott, de nagyon durván. Nem tudom hogy hívják ezt, de az egész farkam bekapta, utána dugtunk, majd kérte hogy ne menjek el benne. Amikor kivettem, a szájába tette és ode ment a cucc. nagyon jólézetük magunkat, hazavittem elbúcsúztunk. Azóta hívtam egy csomószór, de nem veszi fel. Eddig mindig hívott és mindig felvette, mi a lehet a gond? sms-t nem szeretek írni, de amikor hívom sosem veszi fel. Tuti hogy nagyon élvezte s jó volt neki, akkor mi lehet a baj? Vajon csak ennyit akart? Én még szívesen találkozgatnék vele...

Amúgy mindkettőnknek van párja...

2009. jún. 21. 18:27
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Szerintem ti sem hagytatok volna ki egy ilyen nőt, bombanő volt, jobb mint egy playmate, azért is nem kezdeményeztem eddig mert gondoltam, úgysem tetszem neki. És úgy szopott mint az isten!!! meg az h engdte a szajaba és le is nyelte... nekem kell ez a nő!!!!! Tuti h nagyon élvezte, akkor miért nem veszii fel. Úgy volt h szombaton mondja meg a barátjának h vége, mert akkor találkoznak. Mit csináljak?
2009. jún. 21. 21:15
 12/28 anonim ***** válasza:
92%

Undorító vagy komolyan... És ezt "férfiként" mondom ...

18 F

2009. jún. 21. 21:31
 13/28 A kérdező kommentje:
Jól van, de nem csalom fűvel-fával az asszonyt, néha-néha becsúzsik, de hát féfi vagyok. És az a csaj... akkor lennék undorító, ha minden másokdik nővel megcsalnám. Szerintm mkivel megesik, csak ügyesen titkolják.
2009. jún. 21. 21:36
 14/28 anonim ***** válasza:
85%
az nem kifogás hogy "dehát férfi vagyok"!! ettől agybajt kapok!! csak azért mert pasi vagy még NINCS jogod megcsalni a feleségedet világos?!?! remélem a feleséged talál magának egy férfit, mivel te inkább egy gyerekes kisfiú szintjén vagy...
2009. jún. 21. 22:47
 15/28 anonim ***** válasza:
79%

Ne csinálj semmit, a csaj valószínűleg meggondolta magát. Lehet, hogy a barátja rábeszélte, hogy próbálják meg folytatni a kapcsolatot - ebbe már nincs jogod beavatkozni.

Mint nő, azt is el tudom képzelni, hogy - elég hülye módon - le akarta tesztelni a barátja iránti érzelmeit, pl. hogy képes-e megcsalni. Lehet ám, hogy csak eszköz voltál, és bosszúból tette, amit tett, mert pl. valamin összeveszett a barátjával.

Nem kifogás sem az, hogy bombanő volt - ismételten kérdezem, a feleséged nem az? vagy hála neked, már nem az? - sem az, hogy férfi vagy. Be is b.szna, ha minden férfi ilyen lenne, mint te. Nehogy azt hidd, hogy mindenki ezt csinálja, te sajnos az alja kategória vagy.

2009. jún. 22. 11:35
 16/28 A kérdező kommentje:

Az asszony sem rossz nő, de nem a legjobb és főleg nem olyan mint ez a csaj. Nem csúnya, meg csinos is, de már nem olyan fiatal meg nem bomba...

Amúgy mindenkivel megtörténik h néha-néha megcsalja a párját, ez van.

2009. jún. 22. 13:11
 17/28 anonim ***** válasza:
84%

Hányingerem van tőled. Gondolom te persze fiatal és bomba vagy...

Ha ez a csaj nem ejt jól pofára, kívánom, tegye meg egy másik. És nem esik meg mindenkivel - veled amúgy meg nem megesett, mert te kezdeményezted, és az kicsit más kategória. De mindegy, ha emberként a béka segge alatt vagy, akkor hiába beszélek neked, nem vagy más, mint egy hímsoviniszta bunkó, aki azt hiszi, hogy a farka körül forog a világ. Hát ki kell ábrándítsalak...

2009. jún. 22. 20:46
 18/28 anonim ***** válasza:
82%
őszintén válaszolj: mit tennél ha az asszony odaállna eléd és azt mondaná, bocs megcsaltalak, szeretlek de muszály volt mert iszonyű szexi pasi volt..és hát nőből vagyok tudod:S...
2009. júl. 17. 02:44
 19/28 anonim ***** válasza:
76%

*muszáj

*iszonyú, mielőtt vki belekötne:S

2009. júl. 17. 02:45
 20/28 A kérdező kommentje:
Az asszony nem csinálna ilyet soha.
2009. júl. 17. 02:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!