Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek erről?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés

Van egy lány, aki nagyon tetszett, de nem mertem hozzá közeledni, mert túl jó csajnak tartottam és gondoltam, én nem jövök be neki. Az utóbbi időben nagyon sok időt tölöttünk együtt, de nem személyes okból. Egyszer bepróbálkoztam nála, megcsókoltam, utána rámmászott, kiszálltunk az autóból, csókolóztunk, ő leszopott, de nagyon durván. Nem tudom hogy hívják ezt, de az egész farkam bekapta, utána dugtunk, majd kérte hogy ne menjek el benne. Amikor kivettem, a szájába tette és ode ment a cucc. nagyon jólézetük magunkat, hazavittem elbúcsúztunk. Azóta hívtam egy csomószór, de nem veszi fel. Eddig mindig hívott és mindig felvette, mi a lehet a gond? sms-t nem szeretek írni, de amikor hívom sosem veszi fel. Tuti hogy nagyon élvezte s jó volt neki, akkor mi lehet a baj? Vajon csak ennyit akart? Én még szívesen találkozgatnék vele...

Amúgy mindkettőnknek van párja...

2009. jún. 21. 18:27
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
100%

Akkor egyértelmü van párja és el akarja feledni hogy megcsalta, neki ez egy dugás volt semmi több,ű nem kell neki.

Ha érezne irántad valamit, vagy látni akarna jelentkezett volna elég hamar hidd el.

És ha neked is van párod akkor meg hagyd inkább, légy te is a pároddal.Mondjuk ha megcsalod gondolom nem szereted a csajt akkor meg hagyd el és keress független csajt.

2009. jún. 21. 18:34
 2/28 A kérdező kommentje:
Köszi, de ő távkapcsolatban él, és gondoltam hogy néha találkozhatnánk. És mondta hogy nincs inden rendben közte és a barátja között. Feleségem van, nem fogom elhagyni mert szeretem, ő a gyerekem anyja.
2009. jún. 21. 18:37
 3/28 anonim ***** válasza:
85%
Csak a farkad nedve kellett neki, kifacsart, mint egy citromot, aztán eldobott, mint a héját.
2009. jún. 21. 18:49
 4/28 anonim ***** válasza:
100%

Bocs!

Akkor nem szoltam.. de hogy annak a csajnak nem kellesz az tuti.

Csak szex és más semmiXD

2009. jún. 21. 19:37
 5/28 A kérdező kommentje:
Aha, de lehetett volna még pár ilyen szex.
2009. jún. 21. 19:43
 6/28 anonim ***** válasza:
92%

Nekem az a véleményem, hogy talán kérj tanácsot a gyereked anyjától, hogy mit tegyél! Ahhoz elég nagy férfi vagy, hogy más lányoknál kezdeményezz, de ahhoz már nem vagy elég nagy férfi, hogy ha már megcsaltad, odaállj a felséged elé, és bevalld, hgy büdös neked a hűség, nyitott házasságot szeretnél, hogy akkor legalább hadd érezze ő is jól magát másokkal? Inkább a képébe hazudsz és a háta mögött sunnyogsz!

Undorító vagy! Meg is érdemled, ha kihasznált a lány! Bár én a helyében inkább kinyalattam volna magam, és neked nem járt volna semmi!

2009. jún. 21. 19:48
 7/28 A kérdező kommentje:
Tudom hogy nem volt szép dolog, de az a lány egy bombanő!!! Komolyan, eddig is alig bírtam magammal. Ha elmondanám az asszonynak, lehet elválna, nem akarom elveszteni őt sem meg a gyereket sem. És z nem mindennapos, ritkán történik csak meg.
2009. jún. 21. 19:53
 8/28 anonim ***** válasza:
93%

egyet értek az utolsó hozzászólóval...

szerintem sem érdekled különösebben, de meg is érdemled, hogy kihasznált. Elég undorító alak lehetsz, ha még így minden lelkiismeretfurdalás nélkül fel is vállalod, hogy ja van feleséged és gyerekeid...

Őszintén sajnálom a családod, hogy ilyen férfi jutott nekik.

2009. jún. 21. 19:55
 9/28 A kérdező kommentje:
De igen, szégyelem magam!!!! nem tudnám elmondani az asszonynak, de szerintem nem is fog kiderülni. Ti pasik mit tennétek a helyemben? mit gondolnátok, miért csinálta a lány?
2009. jún. 21. 19:58
 10/28 anonim ***** válasza:
84%

Remélem, nem találsz magadnak olyan elvtársat, aki hajlandó neked abban segíteni, hogyan csapd be és verd át még jobban a feleségedet azzal,hogy fenntartod ezt a viszonyt! K.rvára nem kifogás, hogy nem mindennapos. A feleséged nem bombanő? Ha nem ő neked a legjobb nő a világon, miért vetted el? Esetleg bombanő volt, de most már kevesebbet tud magával foglalkozni, mert te ahelyett, hogy otthon segítenél, a "bombanőket" kajtatod?

A csajról is megvan a véleményem, mert neki is barátja van - de a fő bűnös te vagy, mert te kezdeményeztél. Most meg lehet, hogy a csaj azért viselkedik így, mert megjött az esze és azért nem reagál a hívásaidra - erre meg ahelyett, hogy te is elgondolkodnál a dolgokon, még azt keresed, hogyan sunnyoghatnál tovább...

2009. jún. 21. 21:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!