Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van bennem ez az érzés?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van bennem ez az érzés?

Figyelt kérdés

Régebben rettentő önbizalomhiányos voltam,még ma is néha előjön,de mostanában annyi pozitív visszajelzést kaptam/kapok,ami segít,én is szebbnek,szépnek látom magam.De ez nem tart sokáig,mert rájövök,hogy nálam vannak sokkal szebb,jobb csajok,és ez teljesen letör.Nem azt mondom,hogy én akarok lenni a full extrás csaj,de vmiért bennem van ez az érzés,hogy a legjobb,a legszebb akarok lenni,egy pillanatra el is hiszem,aztán mikor rájövök,hogy nem így van,összetörök.

Tudom,hülyén fogalmaztam meg,de remélem vki érti a problémám:(

2012. ápr. 22. 21:05
 1/5 A kérdező kommentje:
Minek is tettem fel a kérdést,annyira naiv vagyok...
2012. ápr. 22. 21:13
 2/5 anonim ***** válasza:

Miért olyan nehéz elfogadni azt ami van és örülni a dicséreteknek?!

Legszívesebben elküldenélek egy hétre Dévára, hogy észrevedd, mi az, ami tényleg sz@r.

2012. ápr. 22. 21:17
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem írtad hülyén, és egyszer biztos eljön az, akinek te leszel a legszebb!
2012. ápr. 22. 21:17
 4/5 A kérdező kommentje:
Én örülök is,nem erről van szó,és tudom,hogy egy hülye vagyok amiért ezt érzem,de vmiért bennem van az az érzés,hogy ha már jó vagyok,akkor a legjobb legyek,és mindenkinek tetszeni akarok,de az agyam felfogja,hogy ilyen nincs...
2012. ápr. 22. 21:18
 5/5 anonim ***** válasza:

Pontosan ugyanígy vagyok ezzel én is! Pedig állítólag nagyon szép és csinos vagyok, jól esik ha mondják, de valahogy képtelen vagyok elhinni és a legjobb akarok lenni. Annak ellenére, hogy tudom, olyan nincs.

Amikor eszembe jut a sok beteg kisgyerek, vagy akinek nincs keze, lába, hálát adok az égnek, hogy egészséges vagyok, és tudatosul bennem, hogy mennyire szerencsés vagyok és hogy mi az én problémám az övékhez képest.. De 10 perc múlva újra a fejemben van az érzés. Csak Te tudsz ellene tenni. Le kell győznöd Magad. Meg nekem is magam.

26/N

2012. ápr. 22. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!