Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A parom legjobb baratja ugyerzem ha nem is nagyon, de kicsit belemszeretett? Buntudatom van, mert bennem van a "mivan ha erzes". Mit tegyek?
Mielott lehordanatok, masfel eve vagyok a parommal, igazan szeretem, es O is engem...Van egy baratja, aki majdnem rokon is, szoval nagyon joban vannak. Mindig is joban voltunk a sraccal, miota ismerem, mostanaban eleg sokat beszelgettunk, baratok vagyunk, ennyi...ugy vettem eszre a mondandoibol, hogy kicsit tobbet is erez, mint baratsag. Tisztessegtelen lenne a parommal szemben, es nagy szemetseg, ez biztos, es nem is gondolkodom megcsalason, szakitason stb. Amugy sem vagyok z a fajta aki megcsalok, hazudok, hitegetek...megis ugy kicsit bezgeti a csoromet...lehet, hogy csak belegondolok a dolgokba? s igazabol semmi sehol...
A parommal mostanaban sokat vitatkozunk, nagy a nyomas rajtunk...de igazabol szeretjuk egymast.
A masik srac meg egy tenyleg jo barat, ennyi. de akkor miert van a "mivan ha erzes" bennem?
19-Lany
nem nem tetszik nekem, "ugy" nem...csak a "mivan ha" jatszodott le bennem. Lehet h csak velem van a baj most, vagy csak ebben a pillanatban mert epp volgyben vagyok a parommal?! fene tudja...
koszi a valaszod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!