Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális, ha 2 év után zokogok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, ha 2 év után zokogok, ha nézegetem a volt barátommal készült közös képeket?

Figyelt kérdés

Gondoltam megnézem őket, erre itt zokogok rajtuk, feltépett mindent bennem... Én szakítottam, megszakad a szívem, a mai napig utólag hogy szakítottam vele!

Pedig van azóta új párom, mégis szörnyű érzés van bennem...

Voltatok már így?

2012. ápr. 21. 23:44
 1/10 anonim ***** válasza:
Így még nem mert utólag mindig rájöttem hogy jobb volt hogy így történt.Nekem nincsenek nagyon képeim az exekről,valakit még képen se szeretnék többet látni:)Sírd ki magad,aztán rakd el azokat a képeket.
2012. ápr. 21. 23:47
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

nem hiszem hogy normális

nekem elég volt jó pár hónap mikor elővettem és mosolyogtam rajtuk hogy de szuper is volt, majd eltettem

de most megint szakítás után vagyok, igaz egy hónap telt el. nem nézegetem inkább, mert tudom hogy bőgés lesz a vége

2012. ápr. 21. 23:54
 3/10 anonim ***** válasza:

Én érzékeny lelkivilágú vagyok , főleg pár nappal menzesz előtt. Ilyenkor néhány érzelmesebb reklámon is felzokogok.

Szóval néha előjöhetnek a régi érzések, meg mindenféle érzelem, de ez nálam a hormonok játéka.

Nálad az is lehet hogy még mindig szereted. Miért hagytad el?

2012. ápr. 22. 00:11
 4/10 anonim válasza:
27%
Szerintem ez azért van, mert tudat alatt még nem engedted el őt igazán. Mivel te szakítottál, és valószínű nem "vágtad fejéhez" a sérelmeket, amit a szakításkor kellett volna megtenni...azóta nekem már családom van, 3 éves kisfiam, imádom a párom és mégis a mai napig hiányzik az ex, és már ennek 6 éve... sokszor megjelenik álmaiban, szerintem sose fogom tudni elengedni...
2012. ápr. 22. 00:14
 5/10 anonim ***** válasza:
Hát, őszintén szólva nem igazán normális, hogy ennyire megviselt. Még mindig nem vagy 100%-ig túl rajta ezek szerint. Ha visszanézem az exeimről szóló képeimet nagy ritkán, engem is elfog egy keserédes nosztalgiaszerű érzés, de nem zokogok. Szerintem nem vagy szerelmes a mostani párodba, ha ennyire kiborultál a közös emlékeken...
2012. ápr. 22. 00:27
 6/10 anonim ***** válasza:

Az ilyet ne engedd, hogy elmenjen... Nagyon szerethetted (/szeretheted), ha ennyire sokat jelent még ma is neked. Nekem is van hasonló élményem, bár én nem sírok, de szörnyen megvisz...

18/F

2012. ápr. 22. 01:11
 7/10 anonim ***** válasza:

Ez nem teljesen normális, akkor sem lenne az, ha egyedül lennél. Bár akkor lehetne azt mondani, hogy igazából nem is őt, hanem egy kapcsolatot hiányolsz.

Pedig van barátod. Őt nem szereted? Ő szeret téged? Ha igen, szerinted hogyan esne neki, ha ezt megtudná? Neked hogyan esne, ha a barátod, az évekkel ezelőtti exe után sírna?

2012. ápr. 22. 05:02
 8/10 anonim ***** válasza:
Nagyon nem normális.
2012. ápr. 24. 12:17
 9/10 anonim ***** válasza:

4.: Látjátok, ezért nem kéne házasság előtt ágyba bújni ill. túl messzire elmenni. Hogy azt az ódivatú begyöpösödött fejemet! Ha nem mennétek olyan messzire a kapcsolatban, utána nem hiányozna az ex!

Egyébként miért nem téped szét a képeket szakítás után? Nem kell SEMMI emléket őrizgetni!

2012. máj. 19. 02:45
 10/10 anonim ***** válasza:

Utolsó, inkább nem minősítelek a véleményeddel... Az emlékeket igenis meg kell őrizni, hiszen a múltunk része az összes párkapcsolatunk, szerelmünk, amik nélkül sose lettünk volna, azok akik most vagyunk. Elég agyhalott egy ember lehetsz, ha szerinted ezeket ki kell vágni a kukába. Akinek nincs múltja, nincs jelene sem.

Ami pedig a házasságon kívüli ágybabújást illeti: fogalmam sincs, milyen logika szerint hoztad össze, hogy akkor nem siratná a kérdező az exét, ha nem feküdt le volna le vele. Dante egész életében olyan nőt idealizált, akivel mégcsak egyetlen büdös szót se beszélt. Na erre varrjál gombot, te agyoniskolázott... A mások iránt kialakított kötődéseinknek nem az a fokmérője, hogy volt-e kettyintés vagy sem.

2012. máj. 19. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!