Szerintetek kinek van igaza? Megéri ezen összekapni a barátommal?
Telefonon kaptunk össze egy kicsit a barátommal, nem is ez a lényeg, úgyis kibékülünk, csak nem tudom, hogy a témával kapcsolatban dűlőre fogunk-e jutni.
A lényeg az hogy nemsoká lesz egy kisebb fesztivál a városban és kitaláltuk h fellépünk. Sokat zenélünk együtt, mindketten gitározunk meg én szoktam énekelgetni is. Van pár szám ami már elég jól megy, ő gitározik én meg éneklek, ezeket akarjuk előadni. De a barátom most kitalálta h mi lenne ha beraknánk a zenei alapot alá csak az éneket meg az ő gitárszólamát venné ki belőle. Nekem nem tetszett az ötlet, mert szerintem ha valaki előad valamit, az ne más tudásával lépjen fel, hanem azt adja elő, amit ő csinál. De a barátom azt mondja így jobban hangzana..
Kicsit hülyén fogalmaztam, tudom.
A kérdésem az lenne, hogy szerintetek kinek van igaza? Mi a véleményetek erről?
19L
Attól, hogy van zenei alap még a tudásotok hallatszik.
Énekversenyeken is, akik fellépnek mind zenei alappal lépnek fel és ettől még tudnak. Szóval ez baromság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!