Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
jaja életcélok! az jó ha van csak sikerül e megvalósítani avagy sem!
a legtöbben mit szeretnének?? egy amerikai álmot?
- gyönyörű csaj, majd aki később a gyermeke anyja lesz és azután is gyönyörű marad, jó állást jó kocsit, nyaralásokat, szép házat...aztán boldogan megöregedni...és ne legyen gond azzal h miből....vagy kivel, vagy mikor...
Én csak azt, hogy az embereknek ne kelljen hazudni a temetésemen, amikor azt mondják, hogy " jobb volt amíg itt volt velünk... "
Idealista vagyok, ha az összes tervem és álmom felsorolnám, senki sem olvasná végig :D
Én csak gyerekeket szeretnék, akiket taníthatnék az élet dolgaira, segíthetnék a tanulásban és megadhatnám neki amire vágyik (mértékkel).
23/f
Hát, ilyen h konkrét nagy életcél az nincsen,minek is az,nem kell olyan messzire menni. Nem kell feltétlen olyan nagy dolgokra gondolni,mindenki oda tegye a mércét,ami még a megvalósíthatóság határán belül van.
Apró kis céljaim vannak,mindig van valami,és akkor csak arra koncentrálok,csak azon filozofálok,és ha elértem,akkor jöhet egy nagyobb cél,és így tovább,mindig kell cél,engem ez tart életben. A jelenlegi célom,h meghódítsam egy csodálatos lánynak a szívét,most nem is kell ennél több...
"Nem az a tragédia,ha valaki nem éri el a célját,hanem ha valakinek nincsenek céljai."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!