Milyen célod, álmaid vannak az életben a jövőben, amit szeretnél ha megvalósulna?
Saját ház. Kutya, cica, szeretnék delfinekkel úszkálni. Ennyi. :) És ne kelljen szegényként élnem, mint most.
20/L
Eloszor is csinálni valamit a randa fogaimmal, mert már rendesen szégyellem magam miattuk!
Megtanulni játszani gitáron vagy valamilyen hangszeren
Kijutni Amerikába
Híres énekesno szeretnék lenni, aki népszeru, és sokan szeretik, és korszak/stílus teremto, de egyben szerény és alázatos is szeretnék maradni.
Aztán átplasztikáztatni az orromat, ez a legnagyobb vágyam most. Egyszeruen utálom az orrom, olyan mint apámé, és mikor tukorbe nézek mindig o jut eszembe.. De én már el akarom ot felejteni, elég rosszat csinált már nekem.. Az orromat is utálom miatta, ezért fogom átoperálni:(
Szeretnék segíteni az igazán rászorulókon és végre észhez téríteni ezt a hulye világot, hogy hagyjuk már abba onmagunk, a Fold pusztítását és éljunk már normálisan!
Aztán 45-50 évesen meghalni, úgy hogy elértem mindent, jobbá tettem sok ember életét, azzal, hogy létezhettem és segíthettem nekik :) Elértem mindent és kozben az egyik legnagyobb énekes voltam, aki szerény és emberséges tudott maradni és nem butította el a pénz.
Ja és kifelejtettem, természetesen bejárni az egész világot, megismerni minden kultúrát!
Nagyjából ez álmaim élete, bár senki sem hisz bennem, én hiszek magamban és ez a fontos! :)
00:19-es vagyok ismét.
Még annyit szeretnék mondani, hogy mindenki a saját életét alakítja, és mindenkinek MUSZÁJ megszabnia a célokat maga elott, mert akkor sehova sem jut!
Tudnunk kell mit akarunk, és megvalósítani, akármennyi munkával és fáradtsággal is jár! Mindenképp megéri!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!