Mi a vágyad és a célod az életben?
régen írtam egy ilyet... de kidobtam, mert a fele túl szentimentális volt, a másik fele pedig megvalósíthatatlan... bár ez nem igazán célokról szólt, csak ilyen "to do" lista, apróságokkal. azért még meg akarom tenni őket, de leírva borzalams volt:)
ilyesmi volt rajta, hogy tetováltatni, minden évben legalább x könyvet elovlasni (nem emlékszem a számra:D ), adni egy pulcsit egy hajléktalannak télen, "csak úgy" megajándékozni a közeli barátaimat, rájuk jellemző ajándékokkal... ilyesmi.
a vágyam az hogy jó embernek érezzem magam. a célom, hogy az legyek. nem fog összejönni, de legalább igyekszem :D
Szeretnék egy olyan férfival élni aki szeret és családot alapítani vele. Szeretnék egy kis takaros házat. Szeretnék egy tetováló szalont nyitni és benne tetoválóként és piercingesként dogozni. Szeretném, hogy a gyermekemet a lehetőségekhez képest a legjobban nevelni. A közeljövőben pedig szeretnék jól tanulni (teszek is érte), hogy mindezt meg tudjam valósítani.
17/L
Nézd meg, megéri! ;)
Nézd, itt egy csoport- én is benne vok :) -, itt is lophatsz ötleteket mások listájáról:
2 dolog van csak amit nagyon szeretnék
El Caminot végig járni
és egy szép tengerparti városban letelepedni
Mindig jól kinézni.
Ne szenvedjek hiányt semmiben.
Kb ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!