Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi a vágyad és a célod az...

Mi a vágyad és a célod az életben?

Figyelt kérdés
23 éves vagyok és nincsenek céljaim az életben. az életem is unalmasnak mondható. Arra gondoltam, hogy írok egy listát dolgokról, amiket meg szeretnék valósítani az életben. Jó hosszú listát akarok írni, hogy biztosan kitartson életem végéig. De ihletre lenne szükségem. léci segítsetek! leírnád, nekem, hogy te miket akarsz még kipróbálni életed végéig? Milyen életcélod van? Mik azok a dolgok, amiket még helyrehoznál az életedben?
2011. aug. 15. 20:42
 1/7 szamóca.. ***** válasza:
100%

régen írtam egy ilyet... de kidobtam, mert a fele túl szentimentális volt, a másik fele pedig megvalósíthatatlan... bár ez nem igazán célokról szólt, csak ilyen "to do" lista, apróságokkal. azért még meg akarom tenni őket, de leírva borzalams volt:)

ilyesmi volt rajta, hogy tetováltatni, minden évben legalább x könyvet elovlasni (nem emlékszem a számra:D ), adni egy pulcsit egy hajléktalannak télen, "csak úgy" megajándékozni a közeli barátaimat, rájuk jellemző ajándékokkal... ilyesmi.

a vágyam az hogy jó embernek érezzem magam. a célom, hogy az legyek. nem fog összejönni, de legalább igyekszem :D

2011. aug. 15. 20:49
 2/7 anonim ***** válasza:
írd be google-be h 'bakancslista', és fogsz találni ihletet másoktól bőven.
2011. aug. 15. 20:50
 3/7 anonim ***** válasza:

Szeretnék egy olyan férfival élni aki szeret és családot alapítani vele. Szeretnék egy kis takaros házat. Szeretnék egy tetováló szalont nyitni és benne tetoválóként és piercingesként dogozni. Szeretném, hogy a gyermekemet a lehetőségekhez képest a legjobban nevelni. A közeljövőben pedig szeretnék jól tanulni (teszek is érte), hogy mindezt meg tudjam valósítani.

17/L

2011. aug. 15. 20:53
 4/7 A kérdező kommentje:
Jó lesz ez :D A Bakancslistát még nem láttam, de majd meg akarom nézni :D
2011. aug. 15. 21:08
 5/7 anonim ***** válasza:

Nézd meg, megéri! ;)

Nézd, itt egy csoport- én is benne vok :) -, itt is lophatsz ötleteket mások listájáról:

[link]

2011. aug. 15. 21:15
 6/7 anonim ***** válasza:

2 dolog van csak amit nagyon szeretnék

El Caminot végig járni

és egy szép tengerparti városban letelepedni

2011. aug. 15. 21:38
 7/7 anonim ***** válasza:

Mindig jól kinézni.

Ne szenvedjek hiányt semmiben.

Kb ennyi.

2014. okt. 24. 05:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!