Mi a fő célod az életben?
Figyelt kérdés
2008. febr. 29. 13:57
1/25 anonim válasza:
most az talán hogy élvezzem,sokmindent kipróbáljak stb. ...:P
(meg majd később valami fősulira akarok menni és akkor remélhetőleg az lesz,hogy valaki legyen belőlem...)
2/25 anonim válasza:
Az, hogy majd sikeres érettségit tegyek majd le, legyen valami jó szakmám, és a fő hogy kijussak majd Angliába pár évre.
3/25 anonim válasza:
ezek amikoet irtatok elöttem nem fö célok, ezek csak pillanatnyi célok, mert mi lesz ha meg lesz az érettségi akkor nem lesz többet célod? a fö cél olyan ami elkísér az életen át. pl orvos leszek embereketgyógyítok. vagy megváltom a világot, vagy családom lesz gyerekeket nevelek. vagy gazdag leszek minden áron. vagy hitet adok az embereknek, vagy csöves leszek.(na jó az uccsó általában jön csak úgy az embereknek akiknek nincs céljuk)
4/25 anonim válasza:
házasság, baba, boldogság, egészség, békesség, szeretet, anyagi biztonság, lefogyni, később vmi jó melo hely!!
5/25 anonim válasza:
Egészségesen átlagos életet élni. Általános problémákkal. Nem hiszem, hogy ez olyan nagy dolog, de most még igen :(
6/25 anonim válasza:
Olyan nincs hogy fő cél! Amiket a 3. hozzászóló írt, azok sem azok, mert ha lesz család, gyerek és orvos leszel, akkor már meg is halhatsz? Ez hülyeség! A célok távlatiak ugyan, de minden életszakaszban más és más, és utánna lesz másik. Pl a tizenéveseknek az érettségi és sikeres felvételi a cél, aztán a diploma, nyelvvizsga, állás, barát-barátnő, lakás, kocsi-motor, kertesház, jobb állás-előléptetés, gyerek, még egy gyerek, jól felnevelni és mindent megadni a gyerekeknek, új kocsi, utazás, együttlenni az unokákkal. Szóval egy átlegembernek ezek a céljai nagy vonalakban. Perzse ezen belül vannak kisebbek is, átmenni a vizsgán, ne rugjon ki a főnök stb. Az én céljaim is ezek és ezek voltak, mert valami már teljesült.
7/25 anonim válasza:
Úgy élni az életem,hogy majd halálom előtt azt mondhassam,megérte élni és küzdeni!
8/25 anonim válasza:
Jó szakmát szeretnék, babát szeretnék, és hogy az anyagi jólétet biztosítsuk nekik. Jogsit szeretnék, és kevesebb/átlagos testi prblémákat.
A fő célom, hogy leendő gyerekeimet a jóra neveljem, és hogy olyan objekítven és valóságosan lássák a viágot mint én, hogy tujanak jó és rossz kközött dönteni, csak igy lehetnek igazán boldogok. És szurkolok mindenkinek, hogy amit célul kitűzöss sikerüljön.
10/25 anonim válasza:
Rájönni hogy mi értelme van élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!