Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti nézitek azt, hogy egy pasinak milyen kocsija van?
Imponál nektek ha jó kocsival láttok egy pasit?
Légyszi kort is írjatok!
Aha, én biztos hazug szaralak vagyok...:DDD Soha egy darab olyan barátom nem volt, akinek egyáltalán jogsija volt, nemhogy kocsija, pedig nem vagyok már tizenéves.:)
Nem érdekel.
Persze, ha van szép kocsija, akkor megcsodálom, de ez nem ettől nem fogom jobban szeretni a pasit... Jah, és az egyetemista haverjaim között már az is büszke a kocsijára, meg imádja, akinek valami tragacsa van.
Én ugyanolyan szívesen beülök egy akármilyen tragacsba, mint egy Ferrariba, mert egyszerűen nem tud érdekelni.
De biztos csak megrögzött hazudozó vagyok.:)
"Mivel anonim az oldal ezért feltételezem, hogy őszintén válaszolnak egy ilyen kérdésre:)"
Ez nem számít, mert maguknak is hazudnak, ill. nem ismerik magukat :)
Annyira nem tud érdekelni, ha leszavaznak :) :)
Az ilyen embereket csak sajnálni tudom, elvégre rendkívül rossz tapasztalataik lehetnek, ha nem képesek hinni abban, hogy nem minden nőnek a pénz fontos, és anonim oldalon is csak megjátsszák magukat.
Ismeretlenül meg magabiztosan állítani, hogy a válaszadók nem ismerik magukat...Nos, véleményem szerint ezzel csak magát minősíti a "kedves" hozzászóló.
Gondolom nektek nincsenek olyan belső értékeitek, amik ellensúlyozhatnák a pénz esetleges hiányát, ezért fáj, ha mások látszólag kevesebbel is értékesebb nőket találnak, mint ti.
23/N
"Gondolom nektek nincsenek olyan belső értékeitek, amik ellensúlyozhatnák a pénz esetleges hiányát"
Ha vannak, akkor se érdekelnek senkit.
Nézd, ha nem értékelném a párom belső értékeit, már ebben a pillanatban otthagyhatnám, mert semmilyen más értéke nincs :D Anyagilag nullán vagyunk, és ő testileg sem a legvonzóbb (az én szememmel persze igen).
De mindegy, már milliószor lehülyéztek ezen az oldalon, lepontoztak, megcáfoltak, stb. Csakhogy nem érdekel, mi boldogok vagyunk, és ebből kiindulva feltételezem, hogy nem mi vagyunk az egyetlen ilyen pár a világon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!