Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek arról hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek arról hogy csókolóznék egyet a testvéremmel?

Figyelt kérdés

11/L 13/f

egyszeri alkalom lenne

2012. ápr. 16. 07:16
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

hát szerintem rendben... de tényleg csak egyszer

de csak akkor ha gyakorolni szeretnél,ha szerelmes vagy belé akkor ne! egyébként,ha 11 vagy, én még nem ajánlom

2012. ápr. 19. 20:35
 12/12 anonim válasza:
van 2 lányismerősöm.Mindkettővel nagyon jóban vagyok.Egyszer a nagyobbikkal összejöttem,majd szakitottunk,nemsokra rá meg a tesójába lettem szerelmes, nem hagyta hogy megcsókoljam mivel hogy ő még nem csókolózott és nem akarja hogy rosszul csinálja.Erre a nagyobbik bevállalta hogy megtanitja,vagyis csókolózott vele.Ezt a kisebbik nem merte elmondani,de viszont a nagyobbik igen.
2012. ápr. 25. 20:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!