Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról hogy csókolóznék egyet a testvéremmel?
Figyelt kérdés
11/L 13/f
egyszeri alkalom lenne
2012. ápr. 16. 07:16
1/12 anonim válasza:
alig keltel fel es maris kamuzol?
2/12 anonim válasza:
Én az ilyen dolgokat nagyon elítélem. Nem is értem hogy fordulhat meg ilyesmi valakinek a fejében.
3/12 anonim válasza:
elsőnél a pont!
minden esetre abnormális vagy...
5/12 anonim válasza:
Nem tudom a #4 mit akar a vérbajjal ( ld. szifilisz). Ha van olyan jo kapcsolatod a testvéreddel, miért ne "tanuljatok"? De azt azért szeretném tudni, hogy melyik fél vagy és mit vársz ettöl az alkalomtol?
6/12 anonim válasza:
Megrontanád szegényt? De egy f@sz vagy!
7/12 anonim válasza:
hát szerintem csókolózhattok nem lesz semmi, nem vérmérgezés meg ilyenek mert ahogy írta csak csókolóznának egyet, miért ne gyakoroljanak? majd ha lesz barátnője vagy fiúja akkor meg nem tudja és esetleg kiröhögi vagy valami szerintem mehet a csókolózás de ne sokat mert azé mégis csak testvérek vagytok
8/12 anonim válasza:
7# te is a tesódon gyakoroltál, hogy ne röhögjenek ki? Kérdező! Miért akarsz a tesóddal csókolózni?Ez olyan elítélendő dolog, mert mégis csak a testvéred, nem pedig egy gyerek az osztályból..Miért nem tudsz várni, míg lesz egy párod és jóval idősebb leszel? Hová rohansz?
9/12 anonim válasza:
Gyakorolj inkább velem, ha lány vagy bevállallak egy kis oktatásra.
10/12 anonim válasza:
Szerintem inkább menny el helyette 1 orvoshoz :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!