Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsókolt volna újból, ha rosszul csókolóznék?
Figyelt kérdés
Összejöttem egy fiúval.Megcsókolt.Az volt életem első csókja.Fura volt,de szenvedélyes. Aztán később ismét mecsókolt,de ez már kicsit rövidebb volt.Harmadszorra nagyon sokáig csókolóztunk és aztán percekig ölelkezve feküdtünk.Én élveztem nagyon.Egyszer ehy haverja előtt csókolt meg aki beszólt,h nem is tudok csókolózni.Ezt megállapíthatta így?Teljesen elvette az önbizalmam.Azóta kétszer találkoztam a barátommal és csak egyszer csókolóztunk.Sokszor megpusziljuk egymást.Folyamatosan ölelkezünk.Én élveztem a csókjainkat,de félek,hogy neki nem volt jó...Mit tegyek?2010. szept. 5. 13:28
2/6 anonim válasza:
Ez hülyeség. Amúgy, ha rosszul csókolsz, de bejösz neki, esetleg szeret, akkor úgyis megcsókol.
Az a haverja meg hülye, és irigy, nem kell vele foglalkozni.
Egyébként hány éves vagy?
3/6 anonim válasza:
meséld el neki h mit mondott a haverja. bár gondolom ő is hallotta. akkor inkább mond el h milyen rosszul esett. abból, hogy hogy reagál tudni fogod h mit gondol.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat.
13 éves vaygok.
2010. szept. 5. 13:40
6/6 A kérdező kommentje:
alvás?
2010. szept. 5. 14:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!