Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az is vérfertőzésnek számít ha másodunoka testvéremmel közösülök?
Nem, de azért kereshetnél magadnak valaki mást...
Akinek nincs köze a családfádhoz...
Ne bántsátok már! Ez nem valami betegség. Előfordul mikor másod-unokatestvérek egymásba szeretnek. Velem is volt ilyen, bár én urakodtam magamon és nem tettem semmit. Pedig csak 1 szavamba került volna, és ... De éjszakánkánt vele álmodtam meg minden.
Szerintem igy volt a leghelyesebb.
De ha ti együtt akartok lenni, akkor csak hajrá. Akinek nem tetszik nem néz majd oda.
Jogilag vérfertőzés akkor van, amikor egyenesági, közvetlen rokonnal közösülsz. Tehát testvér, szülő, nagyszülő, gyermek, unoka. Ezek büntetendő cselekmények.
Jogilag már unokatestvéreknél sem áll fenn a vérfertőzés, de ott azért meg kell fontolni a dolgot. Másodunokatesó meg hát elég távoli rokon, biológiailag nincs sok kockázata.
Egyébként jártok is, vagy csak amolyan próbáljuk ki egymást kapcsolat?
14:32 te nagyon tájékozatlan vagy. Ne válaszolj olyan kérdésre amiről minimális tudásod sincs.
Amúgy van rá esély, DE nagyon kicsi , másodunoka testvérek közt. Ismerek ilyen házaspárt és 3 teljesen egészséges gyerekük van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!