Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy váljak bunkóvá?
Figyelt kérdés
Szeretném átalakítani a jellemem, mert eddig nem sok sikerem volt a nőknél, és látom, hogy a bunkó pasik folyamat viszik haza őket. Hogy kezdjek hozzá? Elég ha kezdetben csak oda-oda szólogatok, megszólom a hibáikat? 21/F2012. ápr. 15. 13:55
41/49 anonim 

válasza:

Nagy-nagy mezei piros pont ezért a mondatodért!!!
De ha ezzel tisztában vagy, akkor miért akarsz megváltozni? Szerintem neked nagyon jó tulajdonságaid lehetnek pl. kedves, türelmes, figyelmes stb. és ha tudod, hogy nem minden lány a bunkókra bukik, akkor miért akarsz megváltozni?
Hidd el, sokan örülnének Neked!
Vagy ennyi csalódás ért és emiatt akarsz megváltozni?
42/49 A kérdező kommentje:
Hát eddig nem vettem észre, hogy olyan sokan örülnének nekem :D ezzel szemben a haverjaimnak igen, akik magasról szarnak a csajokra, pedig külsőleg én talán még jobban is nézek ki. Eddig próbálkoztam ezzel a "jófiú" stílussal, semmire nem mentem vele. Elég is volt belőle :)
2012. ápr. 15. 19:29
43/49 anonim 

válasza:

Úgyse számít, de én örülök neked. :)
Amit a haverjaidról írtál: ne hasonlítsd hozzájuk magadat, mert te te vagy és ne őket akard ,,utánozni”.
44/49 A kérdező kommentje:
Hát ha ahhoz, hogy csajt tudjak szerezni az utánzás, és az kell, hogy megváltozzak, akkor állok elébe :D
2012. ápr. 15. 19:47
45/49 anonim 

válasza:

Olyan szívesen próbálnálak lebeszélni róla, de nem látom értelmét. :)
Sok sikert akkor hozzá és remélem jól sikerül 6 nap múlva az estéd. :D
46/49 A kérdező kommentje:
Én is :P
2012. ápr. 15. 19:53
47/49 anonim 

válasza:

Add önmagad, nem kell bunkónak lenned, néha elég ha nem erőlködsz, hanem hagyod, hogy magától megtörténjenek a dolgok :)
48/49 A kérdező kommentje:
ÓÓÓ próbáltam azt a taktikát is kb 2-3 évig, sz*rt sem ér :D
2012. ápr. 15. 21:51
49/49 anonim 

válasza:

szal igazából rbancokat akarsz, azt meg nem nehéz találni, és ha szerencséd van nem kell velük sokat bunkóskodni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!