Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy váljak bunkóvá?
Figyelt kérdés
Szeretném átalakítani a jellemem, mert eddig nem sok sikerem volt a nőknél, és látom, hogy a bunkó pasik folyamat viszik haza őket. Hogy kezdjek hozzá? Elég ha kezdetben csak oda-oda szólogatok, megszólom a hibáikat? 21/F2012. ápr. 15. 13:55
11/49 anonim 

válasza:

oda-oda szólogatsz, megszólod a hibáit?? most asszed ettől a nyakadba ugrik?? vagy nemtom milyen reakciót vársz..?
12/49 A kérdező kommentje:
Jókat, mivel ismerősöknek is bejön. Egyszer hallottam, hogy csajozik az egyik, kb minden percben odaszólt valamit a csajnak, és a végén fel is ment vele a lakására :)Nem tudom, mi játszódik le ilyenkor a csajok fejében, talán lesz egy megfelelési kényszerük a srác felé, mert ő lenézi őket.
2012. ápr. 15. 14:59
13/49 anonim 

válasza:

Persze vágyaim netovábbja 26 évesen egy olyan pasi, aki le sem szar engem, és majd a gyerekeinkkel sem foglalkozik. Én nem állok szóba ilyen pasikkal, mert akadt normális, aki foglalkozik velem. Pl volt egy jóképű szőke srác, akivel jól el voltunk a szórakozóhelyen, csókolóztunk, beszélgettünk, utaltam rá, hogy jó lenne, ha haza kísérne, mert elég veszélyes környék volt, a barátnőim pedig már leléptek, de még egy taxit se hívott nekem, magyarul le se szart és elég tahón viselkedett. Másnap hiába jött udvarolni, megmondtam neki, nincs esélye ennek a kapcsolatnak. A páromat választottam aki 3 hónapig udvarolt nekem, és FIGYELMES volt. Ennyit az elméletedről.
14/49 anonim 

válasza:

Hát kolléga, nem azt mondom, hogy full bunkó legyél, de érezze a csaj, hogy nem nyalod meg minden lépése után a lábnyomát, ha érted mire gondolok :D azok a csajok meg akik itt írják, hogy hát ez mi ez már, hogy bunkó .. ti vagytok sajna a kisebbség :((
15/49 A kérdező kommentje:
74% te alapból idős vagy, és akkor ezek szerint kivétel is :D
2012. ápr. 15. 15:32
16/49 anonim 

válasza:

Tizenévesen sem gondoltam másként, és nem vagyok kivétel, se pedig idős.
17/49 anonim 

válasza:

Szerintem ez egy hatalmas baromság :D Mármint a bunkóvá válásod...ha olyan lányoknak akarsz tetszeni, akiknek a bunkóság jön be, hát gratulálok...csak nehogy olyan lánynál próbálkozz a bunkósággal akinél ez nem jön be, még az is elképzelhető, hogy fájdalmas vége lesz... 24/L
18/49 A kérdező kommentje:
Miért? Megver? :D
2012. ápr. 15. 16:39
19/49 anonim 

válasza:

Azt tanácsolom, hogy ne váljál bunkóvá.
A ,,bunkó pasik folyamat viszik haza őket". Most komolyan, neked is ez az életcélod?
Szerintem nagyon nem imponáló, ha valaki bunkón viselkedik a másikkal. Ilyen első benyomást akarsz.
Ja bocs, vagy csak szexre kellenének?
21 l
20/49 A kérdező kommentje:
"A ,,bunkó pasik folyamat viszik haza őket". Most komolyan, neked is ez az életcélod? "
Ez ám. :D Nem CSAK (ha úgy adódik), de elsődlegesen igen, szexre :)
2012. ápr. 15. 17:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!