Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy váljak bunkóvá?

"közben meg nem ilyen vagy. :)"
Szerinted ha ilyen lennék, feltettem volna a kérdést? Nem. Azért tettem fel, mert ilyen akarok lenni. A jófiú stílus nem jött be a csajoknak, ideje váltani :)

Nem vitázom veled, de ha igazán bunkó akarnál lenni, akkor már rég a tettek mezejére léptél volna.
És nem kell általánosítani, mert attól, hogy akiknek önmagadat adtad nem jött be, attól még a többi lánynak bejöhet
"Nem vitázom veled, de ha igazán bunkó akarnál lenni, akkor már rég a tettek mezejére léptél volna."
Ebben a mondatban semmi logika nincs :D

Arra értettem, hogyha tényleg bunkóvá akarnál válni, akkor ahelyett, hogy itt kérdezgeted az embereket, hogy hogy legyél bunkó,már rég az utcát rónád vagy a szombat esti bulit még most hevernéd ki és ellested volna azoktól a bunkóktól a praktikát, akik ,,folyamat viszik haza őket".
Vagyis az, hogy itt kérdezed, arra utal, hogy hadilábon áll nálad az elhatározás és nem is akarsz te bunkó lenni igazán. :)

Fogadni mernék, hogy hadilábon áll az, csak jó vitázni velem. :)
Amúgy ez a 6 nap múlva találkozol csak....jó kifogás.... :D
Na nee lehúzol erre a dedós szintre :D
"Amúgy ez a 6 nap múlva találkozol csak....jó kifogás.... :D"
Nem kifogás, szombaton buli, amúgy meg ennyi erővel: Te meg csak hazudsz, hogy nem a bunkók jönnek be :)

Ha ennyire dedós szintnek tartod, akkor Te is velem egy szinten vagy. :)
Én nem hazudok, de ezt úgyse hiszed el.
Amúgy meg, fáj az igazság mi? :D :D És rátapintottam az érzékeny pontodra.
"Én nem hazudok, de ezt úgyse hiszed el."
Persze, persze, higgyem is el, fáj az igazság mi? :D Látod ennyire értelmesen érvelsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!