Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ilyenkor mit csináljak?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyenkor mit csináljak? Felszedtem egy csajt buliba és azóta nem hagy békén, azt mondja megmondja az apjának hogy megd. Ugtam, mert még csak 13 éves.

Figyelt kérdés

Egy szórakozóhelyen ismertem meg,már többször láttam ott(elvileg 20 évnél fiatalabbak nem mehetnek be :S ). Azt hittem annyi idős mint én,vagy max 1 évvel fiatalabb. Buli után felmentünk hozzám és hát megtörtént a dolog. Persze gumival. Én nem akartam komolyabb kapcsolatot,így nem is kerestem őt,de ő teljesen rám szált bevallotta h 13! éves,és ha nem leszek a pasija nem veszem komolyan őt,szólni fog az apjának,aki mellesleg rendőr.

Most mit csináljak? Lecsukhatnak? Nem akarok ettől a csajtól semmit.

Az számít hogy a csajszi rendszeresen szerepel a club parti képein? Én nem tudtam h csak annyi idős... :S

22/F

2012. ápr. 14. 18:19
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez nem kitalált mese, akkor keress a baráti körödben egy ügyvédet, aki el tudja mondani, mi a teendő, ha bekövetkezik a legrosszabb eset, és tényleg följelentenek. Minden más esetben ez egy százezredrangú érdektelen sztori: mást akartatok egy kapcsolattól. Mikor kiderült, be kell gyógyítani az esetleges sebeket, és menjen mindenki a maga útján. A zsarolásnak nyilbván ne engedj.
2012. ápr. 14. 18:43
 12/20 anonim ***** válasza:
50%
Csak fenyeget, szerinted el meri mondani az apjának. Ő is tudja, hogy bajban lenne, arról nem beszélve, hogy milyen megalázásnak lenne kitéve, mivel rásütnék, hogy egy kis ribi.
2012. ápr. 14. 18:50
 13/20 anonim ***** válasza:
79%

Hát ez megrontásnak számít.. egyébként szűz volt? ha nem gondolom az "enyhítő körülmény" bár 15 éves barátja még lehetne.

Szerintem is beszélj egy ügyvéddel. Tudd meg hogy ha megtévesztett a korával kapcsolatban akkor attól még büntethető vagy-e. Ha igen akkor tagadd le, hogy bármi történt a csókon kívül.

2012. ápr. 14. 18:58
 14/20 A kérdező kommentje:
nem volt szűz...
2012. ápr. 14. 19:26
 15/20 anonim ***** válasza:
76%
szánalmas p*csa..xdd az ilyeneken úgy tudok röhögni xdd 13 évesen nem szűz? te jó ég.. Szerintem ne vedd komolyan, az ilyenek csak figyelmet akarnak.. ja és elgközelebb figyelj jobban ;))
2012. ápr. 14. 19:35
 16/20 anonim ***** válasza:
95%
ne foglalkozz vele, hidd el neki nagyobb érvágás lenne mint neked, arról nem is beszélve hogy a szüleit is felelősségre vonnák, hogy kiskorúként elengedik szórakozni
2012. ápr. 14. 19:37
 17/20 anonim ***** válasza:
93%
máskor ne kefélj ész nélkül olyannal, akit aznap láttál először... előzőeknek üzenem, hogy nemcsak a csaj ribi itt.
2012. ápr. 14. 19:43
 18/20 anonim ***** válasza:
95%
ha kamuzott a koráról ejtik a vádat de hidd el össze tudják úgy hozni hogy megkapd azt a 10 évet, cső ~
2012. ápr. 14. 22:09
 19/20 anonim ***** válasza:
70%
helyedben én még kurogatnám kétnaponta :D abból semmi baj nem lehet
2012. ápr. 21. 14:12
 20/20 anonim ***** válasza:

......................._,,-~’’’ˉˉˉ’’~-…

....................,-‘’ ; ; ;_,,-,,_ ; ;’’-,...................................… ,,_

...................,’ ; ; ;,-‘ , , , , , ‘-, ; ;’-,,,,-~~’’’’’’~–,,,_.....,,-~’’ ; ; ; ;__;’-,

...................| ; ; ;,’ , , , _,,-~’’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ˉ’’~’-,,_ ,,-~’’ , , ‘, ;’,

...................’, ; ; ‘-, ,-~’’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;’’-, , , , , ,’ ; |

.....................’, ; ;,’’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;’-, , ,-‘ ;,-‘

......................,’-‘ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;’’-‘ ;,,-‘

....................,’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;__ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ‘-,’

..................,-‘ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;,-‘’ˉ: : ’’-, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; _ ; ; ; ; ;’,

.................,’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;| : : : : : ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ,-‘’ˉ: ˉ’’-, ; ; ;’,

................,’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ‘-,_: : _,-‘ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; | : : : : : ; ; ; |

...............,’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ˉˉ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;’-,,_ : :,-‘ ; ; ; ;|

..............,-‘ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ,,-~’’ , , , , ,,,-~~-, , , , _ ; ; ;ˉˉ ; ; ; ; ;|

..............,-‘ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;,’ , , , , , , ,( : : : : , , , ,’’-, ; ; ; ; ; ; ; ;|

..........,-‘ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;’, , , , , , , , ,’~-~’’ , , , , , ,’ ; ; ; ; ; ; ; ;’,

.......,-‘’ ; _, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ‘’~-,,,,–~~’’’ˉ’’’~-,,_ , ,_,-‘ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ‘,

....,-‘’-~’’,-‘ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; | ; ; | . ,’; ,’’ˉ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ,_ ; ‘-,

..........,’ ; ;,-, ; ;, ; ; ;, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ‘, ; ;’, . . . . .,’ ;,’ ; ; ; ;, ; ; ;,’-, ; ;,’ ‘’~–‘’’

.........,’-~’ ,-‘-~’’ ‘, ,-‘ ‘, ,,- ; ; ; ; ; ; ; ; ‘, ; ; ‘~-,,,-‘’ ; ,’ ; ; ; ; ‘, ;,-‘’ ; ‘, ,-‘,

..........,-‘’ ; ; ; ; ; ‘’ ; ; ;’’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ‘’-,,_ ; ; ; _,-‘ ; ; ; ; ; ;’-‘’ ; ; ; ‘’ ; ;’-,

........,-‘ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;ˉˉ’’ˉ ; ; ; ; ; ; ; ; , ; ; ; ; ; ; ; ; ;’’-,

2012. aug. 17. 21:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!