Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor mit csináljak? Felszedtem egy csajt buliba és azóta nem hagy békén, azt mondja megmondja az apjának hogy megd. Ugtam, mert még csak 13 éves.
Egy szórakozóhelyen ismertem meg,már többször láttam ott(elvileg 20 évnél fiatalabbak nem mehetnek be :S ). Azt hittem annyi idős mint én,vagy max 1 évvel fiatalabb. Buli után felmentünk hozzám és hát megtörtént a dolog. Persze gumival. Én nem akartam komolyabb kapcsolatot,így nem is kerestem őt,de ő teljesen rám szált bevallotta h 13! éves,és ha nem leszek a pasija nem veszem komolyan őt,szólni fog az apjának,aki mellesleg rendőr.
Most mit csináljak? Lecsukhatnak? Nem akarok ettől a csajtól semmit.
Az számít hogy a csajszi rendszeresen szerepel a club parti képein? Én nem tudtam h csak annyi idős... :S
22/F
És hogy bizonyítja be,hogy lefeküdtetek ? -.-'
Elég érdekes szülei lehetnek,ha nem tűnik fel nekik,hogy a drága kicsi lányuk miket csinál,szóval annyira nem foglalkozhatnak vele.
mond neki, azt csinál amit akar
egyrészt nem is biztos hogy 13, másrészt úgysem mondja el az apjának, mivel akkor az ő fejét tépné le, hogy oda járkál.. .
A diákját láttam :S tényleg annyi... De basszus nem is néz ki annyian,sokkal többnek látszik. nem gondoltam volna h csak ennyi.
Egy haverom azt mondta tanácsolta h én járok rosszul ha feljelentenek mert megdugtam(egy partiképen csókolózunk,szinte felfaljuk egymást-ekkor ismertem meg közelebbről mikor az készült)
mert ez liliom tiprás,és az ilyen ügyeket nagyon komolyan veszik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!