Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Titeket mennyire zavar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Titeket mennyire zavar ha a lánynak akivel vagytok striák vannak a testén?

Figyelt kérdés
combján, mellein, derekán...

2012. ápr. 14. 17:26
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Furkó Lurkó

sógornőd jó suna?

2012. ápr. 14. 17:58
 12/13 anonim ***** válasza:
Nekem is van a derekamon. Kenem krémmel, de persze van amikor elfelejtem, és segít rajta a krém, de ha egyszer kihagyom, akkor ugyanúgy visszajön. Én sem járok strandra.:S
2012. ápr. 14. 18:17
 13/13 d.pocok válasza:

Az én esetemben mondjuk fordítva volt, a volt barátomnak lettek, mert hirtelen hízott (kb. 10 kg-ot), de engem nem zavartak. Ilyen és kész.

Szerintem ha szeretsz valakit, akkor nem nézed, hogy úúúristen ilyen meg olyan csíkja van meg ilyenek..

Egyébként meg tényleg sok embernek van.

2012. ápr. 14. 18:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!