Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok akiknek kilógó kisajkuk van, titeket nem zavar, hogy a nagyajkatok nem fedi le? Nekem picit kilóg, és néha meg kell igazítanom, mert a bugyihoz hozzáér és nekem nem kellemes. Ti hogy vagytok ezzel?
Figyelt kérdés
2010. okt. 8. 16:29
1/6 anonim válasza:
Annyit mondok a férfiak lesz@rják, ha odakerülsz és a bugyi lekerül, akkor lehet Dumbó füle is a lábad között, akkor is áll a répa!
2/6 anonim válasza:
Én lehet, hogy gáz nő vagyok, de fogalmam sincs, hogy a nagyajkam és a kisajkam szép-e vagy sem. Örülök, hogy megvannak, hogy használom őket, és kész! Még sosem érkezett rá kritika, gondolom a pasi, aki velem van, az is örül, hogy megvannak az ajkaim, és használhatja őket :)
3/6 anonim válasza:
Nana. Egy tíz centire kilógó már undorító.
4/6 A kérdező kommentje:
Az enyém ilyen cicanyelv szerű épp, hogy kilátszik, de akinek jobban kilátszik és jobban kilóg, nem tehet róla, mert ez egy adottság.
2010. okt. 8. 17:47
5/6 anonim válasza:
Nekem nagyon kilóg. Egyrészt csúnyának tartom, másrészt néha tényleg kicsit kényelmetlen, ha becsípi a bugyi. Persze azért megműttetni nem fogom, de ha választhatnék, biztos nem ilyen puncit szeretnék:(
6/6 Kerzo válasza:
Nálam a különleges=jó szoval nálam ugyan nemzavarna és szerintem nem csak én vagyok így vele szóval meg ne próbálld eltűntetni lehet nemcsak én vagyok ilyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!