Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Srácok ti tudnátok így esélyt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok ti tudnátok így esélyt adni, és így szeretni egy lányt?

Figyelt kérdés

A lányt egyszer láttad élőbe, ott ismerkedtél meg vele, utána az interneten beszélgettek, neked nagyon tetszik úgy érzed hogy megszeretted azt a lányt, hónapokat vársz rá, de ő megmondja h nem akar semmit, te kicsit erőlteted ő letilt, majd felold és rossz hangulatban váltok el, majd 8 hónappal később az eset után a lány ír nektek, hogy megbánta hogy ezt csinálta, és bocsánatot kér többször és kér egy új esélyt. Ti adnátok? Tudnátok újra "szeretni"?

kort is írjatok!

2012. ápr. 13. 17:36
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
köszi utolsó:) és más szemmel nézel rá? v benned vannak a múlt sérelmei?
2012. ápr. 14. 17:13
 12/12 anonim ***** válasza:
Igazából nem néztem rá más szemmel, de sokkal óvatosabb voltam vele a 2. alkalommal. Pl nem engedtem, hogy rögtön olyan közel kerüljön hozzám. Egy picit hagytam hadd küzdjön :) Nincsenek bennem a múlt sérelmei. Ha még mindig szeret nem nagyon fog agyalni a múlt dolgain inkább örülni fog, hogy végre az övé lehetsz :)
2012. ápr. 14. 17:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!