Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok tudnátok szeretni egy olyan lányt akinek sipolya van?
Nem gondolod, hogy egyes nők pont a te hozzáállásod miatt ilyenek????
Ezen gondolkodj el!
Én nem mondtam, hogy minden nő szent, de azért kicsit eltúlzod ezt a dolgot. Szerintem, ha valaki igazán szereti a másikat, akkor nem számít mi baja.
A másik pedig az, hogy egy sipolyt lehet kezelni és gyógyítani, az epilepsziát max szinten taratani, de az sem mindig biztos.
Én is szívtam eleget nők miatt. De nem ragadtatnám magam ilyen kirohanásokra, mint te, mert magam minősíteném vele. Ha az életben is így állsz számodra ismeretlen lányokhoz, akkor nem sok jót jósolok neked a párkapcsolatok terén.
Válaszolva a kérdésre: igen. Lehet szeretni olyan lányt, akinek van valamilyen betegsége. A sipoly egyébként valóban gyógyítható, szóval szerintem szánd rá magad, és máris nem kell foglalkoznod ezzel a dologgal. :)
Ezért mondtam azt, hogy nyilván nem minden nőre igaz, de ha így állsz hozzájuk és így nyilvánulsz meg, ahogy most is, az nem sok tiszteletre mutat... Már bocsánat. Nem azért vagyok itt, hogy másokat sértegessek.
Nekem igenis számít a belső érték, és pont leszarom, hogy magas vagy alacsony, kigyúrt vagy nem. És szerintem ezzel nem vagyok egyedül. De azért a pasiknak is van mit a tejbe aprítani. Nekem majdnem az életemet tette tönkre egy. De mégsem állok úgy hozzájuk, hogy az összes szemét és csak a nagy mell meg a kerek popsi kell. Ízlések és pofonok.
Pedig a visszajelzésekből én sem vagyok egy csúnya nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!