Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vajon van olyan lány, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon van olyan lány, aki képes lenne engem is szeretni, úgy mint más fiúkat?

Figyelt kérdés

Ma is láttam párokat, a lány odáig volt a srácért, irigyeltem is, meg persze átéreztem, hogy de jó lenne, ha engem is így szeretne egy lány és én is viszonozhatnám a csókokat, öleléseket, odabújásokat.

Én egy alacsony, vékony fiú vagyok így a külsőm miatt úgy érzem kevesebb esélyem van a lányoknál, ráadásul inkább az értelmes, elmélkedős, érzelmes, hűséges, igazán szeretni tudú és szeretetre vágyó típus vagyok jellemre is nem a nagyszájú, mindenkinek bepofázó, laza bunkó típus.

Eléggé bújós és szeretgetős is vagyok, sokan talán túlzásnak, nyálasnak gondolják, ha egy fiú ilyen.

A baj, hogy engem észre sem nagyon vesznek a lányok, pedig én naponta sok lányt látok, aki megtetszik, szoktunk szemezni is, de nem merek leszólítani egyet sem.

Eddig csak neten ismerkedtem lányokkal, voltak ebből találkák is, de legutóbb is úgy jártam, hogy én beleszerettem a lányba, viszont ő közben másba szeretett így ismét egyedül vagyok, tök reménytelenül, szeretre szomjasan, próbálom keresni a párom, mert egyedül rossz.

Én csak egy lányt szeretnék szeretni, aki viszont tud szeretni engem, de ehhez valahogy ismerkednem kéne lányokkal. Fáj, hogy naponta sok boldog párt látok csak épp én vagyok egyedül. Amikor az ember látja ezeket a szerelmes párokat ráébred, hogy mi is az igazán fontos az életben, mi az, amire vágyik.

Én csak Őt szeretném, senki mást!

2012. márc. 2. 21:10
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Hát én nem érzek ilyesmit, hogy erről szól az élet....

Amíg félsz a lányoktól és nem szereted magad, addig nehéz lesz. Nem szabad túlérézkenynek lenni és ebbe fektetni a jövőd.

2012. márc. 2. 21:12
 2/17 anonim ***** válasza:
0%
Én is vágyom ilyesmire, de ha szerelmes párokat látok, amx annyi fordul meg a fejemben, hogy megd..bám a nőjét, de nem vagyok k..csög xD
2012. márc. 2. 21:13
 3/17 anonim ***** válasza:

egy idő után meg már az idegesítene,hogy folyamatosan mászik a csaj.

legyél szociálisabb.

tanulmányozd a társasági dinamikát a domináns viselkedést a pua-kat.

2012. márc. 2. 21:17
 4/17 anonim ***** válasza:
0%
Ha alacsony és vékony vagy, akkor sajnos nincs esélyed a lányoknál, hacsak nem leszel gazdag.
2012. márc. 3. 08:24
 5/17 anonim válasza:

De van eselye!

Probald meg minden nap a 30-40 fekvotamaszt .. meglatod megeri ;)

2012. márc. 3. 10:48
 6/17 anonim ***** válasza:
Biztosan olyat akarsz aki úgy "szeret" mint másokat? Ha igen, az országút mellett megtalálod...
2012. márc. 3. 15:03
 7/17 Doruss ***** válasza:
Szerintem ne izgulj annyit emiatt. Nem lehetetlen, hogy téged is szeressenek. Azért vannak lányok, akiknek nem a külső számít. Az meg végképp nem baj, hogy nem vagy egy laza bunkó típus. Nem kell erőltetni, azt úgyis érezni fogod, ha találkozol valakivel, és van esélyed nála. Ha meg nem vagy elégedett a testeddel, akkor tegyél valamit, mondjuk erősíts. Próbálj kibékülni magaddal. És fel a fejjel! ;)
2012. márc. 3. 18:15
 8/17 anonim ***** válasza:
Ugyan már! Azért ennyire nem kéne elkeseredni. Lehet, hogy ez a sok negatív érzés kihat a kisugárzásodra, és ezért nem vesznek észre a lányok. Fel a fejjel! Olyan nincs, hogy senki sem szeret téged, pláne ha tényleg olyan vagy mint ahogy leírtad. Csak várj türelmesen, és addig is ne gondolj rá, hogy milyen magányos vagy (Jó, mondjuk ez nehéz lehet, ha az ember mindig szerelmes párokba botlik, ugye? :)).
2012. márc. 3. 21:38
 9/17 A kérdező kommentje:

ma 21:38

De ez akkor baromság, már ne haragudj!

Várok és majd hirtelen a nyakamba ugrik egy lány, aki imád?!

Ez a várós dolog a lányoknak való, én fiú vagyok, vadásznom kéne és próbálkoznom a lányoknál.

2012. márc. 3. 21:43
 10/17 anonim ***** válasza:
Jó, bocs, ha hülyeséget írtam. XD DE legalább megpróbáltalak megvigasztalni, és úgy látszik nem sikerült. De én komolyan nem tudom elhinni, hogy nem lenne senki sem az ég világon, aki tudna téged szeretni. Pedig lehet, hogy csak egyszer kéne leszólítanod egy lányt, és utána már könnyebben menne. Lehet,hogy nem mered őket leszólítani, de lehet, hogy ők még kevésbé mernek téged. Manapság már szinte a legtöbben elvárják a lányoktól, hogy ők kezdeményezzenek, de valaki jobban szereti, ha a fiú teszi meg ezt. Vagy csak egyszerűen túl félénkek. Akkor viszont a te feladatod, hogy lépj. Mert ha tényleg szemeztek, akkor még csak nem is olyan óriási az esélye annak, hogy odamész, és elküld, mert annyira nem jösz be neki. Már csak azért is érdemesebb lenne egyszer összeszedni annyira a bátorságod, hogy leszólíts egy szemezős lányt, mert élőben sokak szerint hatásosabb ismerkedni, mint interneten. (És meglehet, hogy ismét jó nagy baromságot írtam XD, de amíg megvan az esélye annak, hogy véletlenül segíteni tudjak, addig nem bánom meg, hogy írtam.)
2012. márc. 3. 22:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!