Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon van olyan lány, aki képes lenne engem is szeretni, úgy mint más fiúkat?
Ma is láttam párokat, a lány odáig volt a srácért, irigyeltem is, meg persze átéreztem, hogy de jó lenne, ha engem is így szeretne egy lány és én is viszonozhatnám a csókokat, öleléseket, odabújásokat.
Én egy alacsony, vékony fiú vagyok így a külsőm miatt úgy érzem kevesebb esélyem van a lányoknál, ráadásul inkább az értelmes, elmélkedős, érzelmes, hűséges, igazán szeretni tudú és szeretetre vágyó típus vagyok jellemre is nem a nagyszájú, mindenkinek bepofázó, laza bunkó típus.
Eléggé bújós és szeretgetős is vagyok, sokan talán túlzásnak, nyálasnak gondolják, ha egy fiú ilyen.
A baj, hogy engem észre sem nagyon vesznek a lányok, pedig én naponta sok lányt látok, aki megtetszik, szoktunk szemezni is, de nem merek leszólítani egyet sem.
Eddig csak neten ismerkedtem lányokkal, voltak ebből találkák is, de legutóbb is úgy jártam, hogy én beleszerettem a lányba, viszont ő közben másba szeretett így ismét egyedül vagyok, tök reménytelenül, szeretre szomjasan, próbálom keresni a párom, mert egyedül rossz.
Én csak egy lányt szeretnék szeretni, aki viszont tud szeretni engem, de ehhez valahogy ismerkednem kéne lányokkal. Fáj, hogy naponta sok boldog párt látok csak épp én vagyok egyedül. Amikor az ember látja ezeket a szerelmes párokat ráébred, hogy mi is az igazán fontos az életben, mi az, amire vágyik.
Én csak Őt szeretném, senki mást!
ma 22:50
Nem ellened szóltam, csak a sok kudarc miatt már úgy el vagyok keseredve, nem kellek egy lánynak sem, de ez nem igazság, mert nálam csúnyább fiúknak is szép barátnője van, akkor én, aki állítólag nem is olyan ronda, miért van egyedül?! :(
Gondoltam, hogy nem ellenem szóltál, csak szokásom mindenen megsértődni. XD Na de visszatérve az eredeti témára... Még sosem volt barátnőd? Hány éves vagy? Nincs lány barátod, akit meg tudnál kérdezni, hogy szerinte mi a probléma?
22.50-es voltam.
tök mindegy hogyan nézel ki.
ha antiszoc vagy nem lesz nőd,ilyen egyszerű.
kezd azzal,hogy napi 10 ismeretlen embert megszólítasz az utcán.
pl megkérdezed az időt stb.
kezd nyanyákkal,úgy egyszerűbb.
ma 23:15
Annyira azért nem vagyok félénk, hogy ne merném megkérdezni ismeretlen embertől, hogy mennyi az idő.
oké.
akkor következő fokozat.
el kell mesélned egy viccet az idegennek.
ebből elég napi 5 új ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!