Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok ti tudnátok így esélyt adni, és így szeretni egy lányt?
A lányt egyszer láttad élőbe, ott ismerkedtél meg vele, utána az interneten beszélgettek, neked nagyon tetszik úgy érzed hogy megszeretted azt a lányt, hónapokat vársz rá, de ő megmondja h nem akar semmit, te kicsit erőlteted ő letilt, majd felold és rossz hangulatban váltok el, majd 8 hónappal később az eset után a lány ír nektek, hogy megbánta hogy ezt csinálta, és bocsánatot kér többször és kér egy új esélyt. Ti adnátok? Tudnátok újra "szeretni"?
kort is írjatok!
mindenki másnak azt tanácsolom-tam, hogy ne adjon még egyszer esélyt, soha! de ismerem magam... sajnos vagyok olyan hülye, ragaszkodó vagyok.
20+
nem félre értitek, én vagyok a lány
köszi a válaszokat
Ugyan ebbe a cipőbe vagyok kedves kérdező, csak éppen jelen esetbe fiú. Velem is hasonlóan viselkedett egy lány, bár mi ennél jóval közelebb kerültünk egymáshoz mint a te esetedben. A lány valamiért már kiszeretett belőlem, de 1 hónap után újra felvette velem a kapcsolatot, mondván megbánta a dolgot. Mivel szerettem őt még ,ezért bele mentem, és azóta ragaszkodóbb mint valaha :) Szóval a válaszom IGEN .
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!