Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sztetek nagyon vékony vagyok? :S (fiú vagyok) képpel
Figyelt kérdés
Csak azért kérdezem, mert valaki azt mondja, hogy egy fiúnak vastagabbnak meg izmosabbnak kell lennie, valaki azt, hogy pont így vagyok jó ahogy vagyok, akkor most mi az igaz? Amúgy meg hiába kajálok mindenféle cuccot, nem bírok meghízni :/ Szerintetek?
18/F
2012. ápr. 12. 16:28
21/34 anonim válasza:
Jah,még annyit,hogy nem vagy szőrös vagy direkt szőrtelenítesz? Mert ha utóbbi,akkor én lebeszélnélek róla,szerintem szexi egy kis szőr a mellkason,hason.
22/34 anonim válasza:
ha ez tényleg tevagy akkor asdfghjkl :D ideál
16/L
25/34 anonim válasza:
megnézném, h aki itt oltogat téged, hogy néz ki....
26/34 A kérdező kommentje:
én vagyok
a mellkasom meg nem szőrös (szerencsére) én nem is szeretném, hogy az legyen
2012. ápr. 12. 20:11
27/34 A kérdező kommentje:
hát a lányok bomolhatnak mert nem ők érdekelnek de mindegy azért köszi :D
2012. ápr. 12. 20:37
28/34 anonim válasza:
jaj,hogy te homo vagy,az már más
29/34 A kérdező kommentje:
Mert miért más? A kérdés szempontjából tökmindegy.
Ja amúgy 182 vagyok, valaki kérdezte.
2012. ápr. 12. 21:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!