Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sztetek nagyon vékony vagyok? :S (fiú vagyok) képpel
Figyelt kérdés
Csak azért kérdezem, mert valaki azt mondja, hogy egy fiúnak vastagabbnak meg izmosabbnak kell lennie, valaki azt, hogy pont így vagyok jó ahogy vagyok, akkor most mi az igaz? Amúgy meg hiába kajálok mindenféle cuccot, nem bírok meghízni :/ Szerintetek?
18/F
2012. ápr. 12. 16:28
11/34 anonim válasza:
Idézd már azt a mondatot, amelyikben emlitettem volna ilyesmit.
12/34 A kérdező kommentje:
egy mondatot írtál összesen, nem olyan nehéz megtalálni pont azt :P mind1 most nem akarok veled vitázni tényleg nem azért jöttem hanem mert kaptam egy negatív kritikát de mind1 én csak örülök ha nem igaz
2012. ápr. 12. 16:42
13/34 anonim válasza:
Szerintem kicsit furcsa az arcod...
14/34 anonim válasza:
"valaki azt mondja, hogy egy fiúnak vastagabbnak meg izmosabbnak kell lennie, valaki azt, hogy pont így vagyok jó ahogy vagyok"
Ezt nem teljesen ertem! Mindket velemenynek meg akarsz felelni egyszerre? Nem az lenne a lenyeg, hogy te jol erezd magad a sajat borodben es a sajat elvarasaidnak meg tudj valahogy felelni?!
16/34 A kérdező kommentje:
hát de a jó kinézet is hozzájárul h jól érezzem magam :P legalább is nekem :P
2012. ápr. 12. 17:14
17/34 A kérdező kommentje:
dugunk hát! XD
2012. ápr. 12. 17:15
19/34 anonim válasza:
Ez igy nem rossz csak kar, hogy nem te vagy... Amugy ha hasonloan nezel ki fogj neki gyurni 1-2 ev alatt jol nezel majd ki!
20/34 anonim válasza:
Na pl. én ennél vaskosabb srácokra bukom és most nem az izomra gondolok,hanem "husira". Szóval én nem az a kategória vagyok szerintem,akinek te meg akarsz felelni,de ne is akarj,mert sokaknak bejön ez a testalkat,én is látom rajta,hogy jó féle,csak egyszerűen nem az esetem.Viszont ha helyes arcod van mellé,akkor ne aggódj,mert bomlani fognak (vagy már most bomlanak?) utánad a lányok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!