Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A magyar nők miért felszínesek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A magyar nők miért felszínesek?

Figyelt kérdés
Csak a külsőre mennek és beletaposnak a nekik nem tetsző lelkébe a hülye dumáikkal. Pl nem vagy az esetem, meg ronda vagy, kövér vagy, szemüveges vagy és ezért nem kellesz. Mind ilyen, csak ilyeneket ír minden csaj. Szóval miért? A kötözködőkre nem reagálok.

2012. ápr. 12. 16:12
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Mert albánok.
2012. ápr. 12. 16:22
 12/17 anonim ***** válasza:

Te randiznal egy kover, ronda, szemuveges csajjal? Nem hiszem. Tehat te is felszines vagy.

Megis mit mondjanak indoknak, hogy ne gazoljanak a lelkivilagodba? Ha hazudnak, vagy kontorfalaznak, akkor meg az nem tetszene, es amiatt irnal kerdest es hisztiznel... Amugy meg a negativ kritikan el kell gondolkodni. Tudod, valszeg nem vagy tokeletes.

Ha azt mondjak, kover vagy es emiatt nem jarnak veled, akkor valszeg tenyleg kover vagy. Fogyj le.

Ronda ember nincsen, de ilyet az ember csak akkor mond a masik szemebe, ha mar az illeto nagyon az agyara ment, vagy nagyon nem szimpi neki.

A szemuveg akinek problema, nem tudsz vele mit csinalni, max kontaktlencset hordasz. De nagyon fiatal lehetsz, ha a korosztalyodban ciki a szemuveg. Bar lehet, hogy ronda, elonytelen a szemuveged.

2012. ápr. 12. 16:49
 13/17 A kérdező kommentje:
Nos, én járnék egy kövér szemüveges ferde orrú és fogú csajjal ha ad magára és rendezett és nem egy beképzelt szemét. És nem randi miatt írtam ki ezt a kérdést. Annyi biztos hgoy külföldön is vannak ilyen felszínes nők, de a magyarok meg szinte majdnem mind felszínes....szóval lehurroghattok de én így gondolom és még sokan mások is, nem egy srác alkot ilyen véleményt a magyar nőkről. Amúgy írta itt valaki hogy biztos van olyan nő ismerősöm aki normális, hát hogy őszinte legyek nincs olyan nő a környezetemben, most biztos meglepődött az illető.
2012. ápr. 12. 17:32
 14/17 anonim ***** válasza:
Figyelj! Első ránézésre persze hogy többet számít a külső, minthogy milyen tulajdonságaid vannak, habár van rá példa amikor egy srácot piszkálnak a külseje miatt, aztán meg 10 bombanőből legalább 3-at 4-et képes fölszedni, meg hát sem a nők sem a férfiak nem egyformák, másrészt meg az egyik lány lehet hogy azt mondja rád hogy, milyen hülyén nézel ki, meg hogy milyen hülye stílusod van, egy nála sokkal szebb lány meg lehet hogy azt mondaná hogy milyen klassz srác vagy, tehát semmi értelme annak hogy adjál akárkinek is a véleményére...
2012. ápr. 12. 18:16
 15/17 A kérdező kommentje:
Ez igaz, mondjuk engem is piszkátak sokat a hajam miatt, meg érted én nem szemétkedni meg dühöngeni akarok, hanem egy normális kapcsolatot. Csak azért bosszantó hogy a nők nagy része iylen, és ha ezt így kijelented mint ahogy én már egyből támadnak az okosok hogy mekkora bunkó vagyok meg hasonló. Egyébként volt barátnőm is, nem is egy, de mind ilyen felszínes volt, szóval van élő testközeli tapasztalatom is és nem csak a neten látottakból beszélek iilyeneket.
2012. ápr. 12. 18:29
 16/17 anonim ***** válasza:
Eddig hány barátnőd volt? 5-10? de nézd meg hogy hány százezren vannak, csak MO-n, szerintem egyszerűen csak nem volt szerencséd, vagy túlságosan hanyag voltál velük, vagy egyszerűen csak nem vagy jó ember ismerő, hogy melyik nővel lenne érdemes össze jönnöd, vagy nem tudom... de azt is elképzelhetőnek tartom hogy te reagálod túl a dolgot.... mert fiúk/férfiak között is vannak, akik olyan érzékenyek hogy akármilyen kislányt leköröznének, de ne vedd személyeskedésnek, mert nem ismerlek, tehát nem tudhatom hogy te milyen vagy...
2012. ápr. 12. 20:31
 17/17 anonim ***** válasza:
Talán mert ronda, kövér és szemüveges vagy, ráadásul nem az esetük.
2012. aug. 23. 01:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!